Wedstrijd: WhiteWall verloot een Service-Plus-pakket
ter waarde van 500 euro

Met WhiteWall kunt u uw eigen vier muren met een kunstwerk van groot formaat decoreren: we verloten een Service-Plus-pakket inclusief een productwaarde van 500 euro.

Ons team van experts begeleidt de gelukkige winnaar tijdens het artistieke proces: vanaf het kiezen van het geschikte fotobestand tot aan het voltooide kunstwerk aan de muur. Deelnemen is eenvoudig: alle bestellingen vanaf 100 euro, die tussen 10 en 16 november binnenkomen, nemen automatisch deel aan de verloting.

Het Service-Plus-pakket begint met uitgebreid advies van onze curatoren: welke lievelingsfoto's behoren tot uw selectie? Welke motieven passen qua kleur en stijl in uw interieur? Op welk materiaal komen de kleuren en contrasten het beste tot hun recht? Een WhiteWall-expert bekijkt de ruimtes tot in detail en helpt u bij de juiste keuze. Door de ruimte te digitaliseren kunnen de ophangmogelijkheden op ware grootte worden gevisualiseerd; op deze manier kunnen meerdere opties worden bekeken.

De winnaar kan zijn creativiteit de vrije loop laten en het gekozen motief als metaalglanzende HD Metal Print of als artistiek fotocanvas tonen. Als u de voorkeur geeft aan de hoogst mogelijke resolutie, kunt u een foto op acrylglas als ultraHD-afdruk kiezen: alle producten tot 500 euro worden door WhiteWall betaald.

Hierdoor is alles perfect op elkaar afgestemd: een vakkundige expert helpt u bij het kiezen van het formaat, de laminering, de inkadering, de plaatsing en de manier van ophangen. Voordat het werk wordt geproduceerd, zorgt WhiteWall bovendien voor de technische optimalisatie van het fotobestand. Zo komt het motief op het gekozen dragende materiaal volledig tot zijn recht en wordt er aan uw eigen vier muren een ongekende flair toegevoegd.

De Duitse dichter Emanuel Geibel wist 150 jaar geleden al hoe belangrijk een knus huis is: "Oh, de magie die in dit kleine woordje ligt: thuis."

Andrea Bruchwitz | Magazine WhiteWall


Opmerking: de prijs kan vanaf 1 januari 2017 worden verzilverd.