ultraHD-afdruk op Fuji Crystal DPII
inkl. Versand
Eigen foto uploaden
Met testfoto uitproberen
Incl. ophangsysteem ter waarde van
Incl. ophangsysteem
ter waarde van

Optimale beeld weergabe
Volmaakte detailweergave
Zeer glanzende kleuren
Echt merkfotopapier
Een edele lijst
Extreme scherpte en resolutie
Maximale helderheid en realisme
Verhoogde verzadiging en stralingskracht
Belichting op Fuji Crystal DP II
tot op de centimeter
Wensformaat tot op
de centimeter
Meer den 100 keer
testwinnaar
Kleurmanagement met
ICC-profielen
75 jaar
kleurenglans
Extreme scherpte en hoogste resolutie: UltraHD-afdrukken op Fuji Crystal DP II van WhiteWall

Moderne camera's leveren beeldgegevens met steeds hogere resolutie en steeds minder ruis. Om deze duidelijke toename van de mogelijkheid realistische afbeeldingen ook op foto's zichtbaar te maken, heeft WhiteWall het belichtingsproces verder ontwikkeld. Onze ultraHD-afdrukken op het hoge kwaliteit fotopapier Fuji Crystal DP II geven zelfs de kleinste details scherp weer.
[1] Fotoafdruk, [2] UltraHD-afdruk

  • Nieuw belichtingsproces: de gelijk blijvende afstand van de laser tot het papier zorgt voor maximale kwaliteit in alle gebieden van het beeld.
  • Optimale vlakheid van het papier door geklimatiseerde opslag
  • Belichten, ontwikkelen en drogen in een korter durend en geslotenproces
  • Beeldoptimalisering met software: perfect gebruik van het volledige vermogen tijdens de belichting
Maximale dichtheid van detail en nauwkeurige contouren met ultraHD-afdrukken

Wie in de fotografie realisme nastreeft, kan niet zonder de ultraHD-afdrukken van WhiteWall: ook de kleinste details blijven bij het belichten op het hoogwaardige merkpapier Fuji Crystal DP II behouden. Zelfs de kleinste details zijn ook wanneer de foto van heel dichtbij wordt bekeken, duidelijk te zien.

Door ons nieuw ontwikkelde belichtingsproces kunnen alle bestaande beeldgegevens optimaal gebruikt en benadrukt worden en daardoor zo realistisch mogelijk worden weergegeven.

Uw foto als ultraHD-afdruk: intensieve, stralende kleuren en sterke contrasten

Bij een ultraHD-afdruk kunnen zeer heldere en zeer donkere gebieden nog intensiever en gedifferentieerder worden weergegeven dat tot nu toe mogelijk was: een revolutie in de realistische fotografie. Het nieuwe ontwikkelingsproces verhoogt niet alleen het dynamische bereik en de maximale dichtheid van uw foto's, maar ook de precisie bij nabestellingen - het garandeert dat uw foto's er nog net zo uit zien als bij de eerste bestelling.

  • Heldere contrasten en intensievere kleuren
  • Meer niveaus van helderheid door optimalisatie van het dynamische bereik
  • Verhoogde nauwkeurigheid bij herhaalde belichtingen
Klassieke belichting met revolutionaire technologie

Belichtingen op fotopapier zijn niet voor niets klassiekers van de fotografie: drukrasters worden vermeden en ook bij nadere beschouwing zijn geen gekleurde pixels te zien. Voor de ultraHD-afdrukken heeft WhiteWall het standaard belichtingsproces verder ontwikkeld en tot nog ongekende perfectie gebracht.

Onze ultramoderne werkwijze wordt ondersteund door het gebruik van het onovertroffen fotopapier Fuji Crystal DP II [1] met hoogglanzend oppervlak. Het hoogglanspapier is ideaal voor digitale vergrotingen en overtuigt door een hoge beeldkwaliteit [2].

Gewenst formaat tot op de centimeter nauwkeurig – ook met lijst

Bij WhiteWall maken wij uw ultraHD-afdruk op Fuji Crystal DP II niet alleen in alle standaardformaten, maar ook tot op de centimeter nauwkeurig in het door u gewenste formaat. Kies uit de door ons voorgestelde afmetingen van mini tot XXL of geef ons uw maten inclusief de gewenste verhoudingen van de randen. Ook de vorm van de hoeken is variabel.

  • Minimale grootte: 9x9 cm,
    Maximale grootte: 248x122 cm

Met talrijke lijstmodellen in 4 verschillende stijlen en van verschillende materialen hebt u de mogelijkheid om de algehele indruk van uw ultraHD-afdruk af te ronden. Kies daarbij ook de passende kleur en indien gewenst een hoogwaardige passe-partout om het gewenste effect te versterken. De veilige ophanging voor staande en liggende formaten hoort bij WhiteWall tot de uitrusting van de exclusieve lijsten.


verder lesen >
ICC-profielen

Voor een professioneel kleurbeheer bieden wij uw ICC-profielen ter download aan. Hier vindt u de ICC-profielen.

Formaten & prijzen
Kwaliteit van de testwinnaar

WhiteWall - uitstekende kwaliteit, steeds weer bevestigd. Nu ontdekken