Fototips - overzicht

Eindelijk is het zover: langzaam neemt de winter afscheid en laat de zon zich van zijn beste kant zien. Intensieve kleuren en indrukwekkend lichtspel vragen erom gefotografeerd te worden. Daar hoeft u niet ver voor te reizen! Tijdens een dagje uit naar een andere stad, naar het bos of het platteland kunt u allerlei mooie beelden ontdekken. Wij hebben hier voor u al wat tips voor uw fototrip verzameld; u hoeft alleen nog maar uw apparatuur te pakken. Veel plezier en mooie foto's toegewenst!

Een dag - een stad
Een dag - een stad

De zomer komt eraan en de stad laat zich van zijn mooiste kant zien: de bezienswaardigheden stralen en bloemen bloeien in volle kleurenpracht. Nu loont het om wat vroeger op te staan.

meer lezen

Uitstapje naar het bos
Uitstapje naar het bos

Als de stad u te heet onder de voeten wordt, is het bos het perfecte toevluchtsoord. Niet alleen voor de frisse lucht en de schaduw, maar ook voor de nieuwe inspirerende onderwerpen voor een foto.

meer lezen

Een ander dagje uitwaaien
Een ander dagje uitwaaien

Als u een dagje aan het strand bent, of misschien wel uw vakantie aan zee doorbrengt, vergeet dan niet uw fototoestel mee te nemen. Bij zonsopgang en zonsondergang de mooiest foto's maken.

meer lezen

Safari in de dierentuin
Safari in de dierentuin

Vaak hoef je niet ver van huis te gaan om de spannende wereld van de dieren te fotograferen: in dierentuinen vindt u tegenwoordig vaak ruime, zodat u natuurlijke foto's van de dieren kunt maken.

meer lezen