Hahnemühle Fine Art Print
inkl. Versand
Eigen foto uploaden
Met testfoto uitproberen
Incl. ophangsysteem ter waarde van
Incl. ophangsysteem
ter waarde van

Kunstenaarspapier tot 310 g/m²
Stralend-intense Epson UltraChrome Pro print
Witte rand mogelijk
Wensformaat tot op de centimeter
Veredeling met lijst, passe-partout
Wensformaat tot op
de centimeter
Meer den 100 keer
testwinnaar
Kleurmanagement met
ICC-profielen
75 jaar
kleurenglans

Hahnemühle Büttenpapier

Hahnemühle FineArt Büttenpapier

Het authentieke kunstpapier van het merk Hahnemühle gaat door als uitermate exclusief en wordt vooral gebruikt voor gelimiteerde kunstprints en tentoonstellingen. Verkrijgbaar in vier verschillende opties valt het op door zijn excellente motiefscherpte en stralende kleurschakeringen.

 • [1] Hahnemühle William Turner: Met zijn matte aquarelstructuur komt het materiaal van het natuurlijk witte Büttenpapier van Hahnemühle (310 g/m²) optisch en haptisch overeen met een handgeschept kunstenaarspapier. Het is vooral geschikt voor buitengewone foto's vol effect. Zeer hoge waterresistentie, met matte flair.
 • [2] Hahnemühle Photo Rag: Met een grammatuurwaarde van 308 g/m² is het Photo Rag een van onze krachtigste soorten papier van Hahnemühle. Het bestaat 100 % uit katoen en heeft een matte flair. Met zijn zachte, fijne oppervlaktestructuur is deze papier zeer veelzijdig. Het is geschikt voor fotografie in kleur, maar ook voor zwart-wit foto's.
 • [3] Hahnemühle FineArt Pearl: voor een enorme diepte met precieze contrasten in kleuren en zwart-witfotografie. Zuiver wit met nobele parelmoer (285 g / m²)
 • [4] Hahnemühle Torchon: Het bijzondere van het helderwitte papier (285 g/m²) ligt in zijn materiaal: 100 % alfacellulose bepaalt de karakteristieke grove textuur. Het verleent uw foto een tijdeloze uitstraling getrouw aan het origineel met 3D-effect. Het Büttenpapier vertoont een zeer hoge waterresistentie en is met matte flair verkrijgbaar.
 • [5] Hahnemühle Fine Art Baryta met glanzend oppervlak en klassieke barytpapierstructuur: voor indrukwekkend intense kleuren en kristalheldere scherpte - warme witte tint met glanzende finish (gramgewicht: 325 g/m²)

De techniek: Epson UltraChrome Pro print voor extra fijne verschillen in kleurwaarden

De techniek: Epson UltraChrome Pro print voor extra fijne verschillen in kleurwaarden

Voor onze speciale UltraChrome Pro pigmentdruk met zes kleuren gebruiken wij de inkjet printer Epson 11880. In totaal negen inktpatronen, dat zijn zes kleuren plus drie zwarttinten, zorgen voor de fijnste kleurwaardegradaties. In de donkere diepten en de heldere klaarten van uw motief zijn details veel krachtiger getekend dan bij gewone prints. Onafhankelijk van het gekozen formaat worden de beeldinhouden bij perfecte grijsbalans weergegeven met 1.440 dpi met hoge resolutie. En het beste daaraan is: Uw Hahnemühle Fine Art premium print is zo archiefvast dat de kleuren ook nog na 100 jaar getrouw aan het origineel verschijnen.

 • De inkjet printer van Epson levert de fijnste kleurwaarden en duidelijke details

Optionele witte rand: optische opwaardering van uw motief en praktisch gebruik

Vervaardigd met vooral het oog op het decoratieve, net zoals bij een klassieke fotograaf, wordt uw Hahnemühle Fine Art premium print omlijst met een extra witte rand die hem buitengewoon verheven maakt. Bovendien heeft hij ook een praktisch nut: met behulp hiervan kunt u uw foto's gemakkelijker in passe-partouts plaatsen. Naar wens leveren wij hem met een dikte van 1 cm - 12 cm. Uw motief blijft natuurlijk in zijn oorspronkelijke grootte behouden. Om dit ook bij het grootste formaat te garanderen is onze extra optie hier niet mogelijk.

 • Onze witte rand met een breedte van 1 cm, 2 cm, 3 cm, 5 cm, 8 cm, 12 cm veredelt ieder motief
Hahnemühle Fine Art Print - witte rand

Een veelvoud aan lijsten

lijsten Hahnemühle Paper

En uiteindelijk het veelzijdige WhiteWall-aanbod aan museum-passe-partouts, glas en lijsten veredelt uw fotografisch werk tot een authentiek galerieproduct.

 • Stijl: modern, landhuis, klassiek of loft
 • Materiaal: massief hout met echt houtfineer of aluminiumlijst
 • Vervaardiging: handwerk in onze eigen schrijnwerkerij


Edele lijst voor uw foto >

Uw wensproduct in uw eigen wensformaat

Uw wensproduct in uw eigen wensformaat

Voor uw formaat hebt u tal van keuzemogelijkheden. Wij bieden standaardformaten aan in de afmetingen van mini tot XXL, staande of liggende formaten, uw fotoafwerking als vierkant en in bijzondere vormen. Het product is uniek en voldoet aan de hoogste eisen van galeriekwaliteit.

 • Minimale grootte: 9 x 9 cm
 • Maximale grootte: 300 x 105 cm
ICC-profielen

Voor een professioneel kleurbeheer bieden wij uw ICC-profielen ter download aan. Hier vindt u de ICC-profielen.

Formaten & prijzen
Kwaliteit van de testwinnaar

WhiteWall - uitstekende kwaliteit, steeds weer bevestigd. Nu ontdekken

Hahnemühle Fine Art UltraChrome Pro – de beste print met UltraChrome Pro pigmentinkten

Dat is fijnste fotodruk in artistieke perfectie: onze Fine Art Print op het hoogwaardigste kunstenaarspapier van Hahnemühle geeft zich opvallend luxueus en authentiek. Wij bieden u vier verschillende soorten papier ter keuze aan die in structuur en oppervlakteverschijning variëren.