Vitrinelijst
inkl. Versand
Eigen foto uploaden
Met testfoto uitproberen
Incl. ophangsysteem ter waarde van
Incl. ophangsysteem
ter waarde van

Unieke look:
Klassieke kleuren:
Perfecte presentatie:
Op maat gemaakt:
Geïntegreerd ophangsysteem:
de diepe lijst verandert foto’s in een kunstobject In 4 verschillende dieptes
mooie en elegante uitstraling in drie kleurvarianten
keuze uit vier mogelijkheden
wensformaat tot op de centimeter nauwkeurig te bepalen
u ontvangt steeds klaar om op te hangen
Wensformaat tot op
de centimeter
Inclusief
ophangsysteem
Meer den 100 keer
testwinnaar
Kleurmanagement met
ICC-profielen
75 jaar
kleurenglans

Mag het een beetje meer uitstraling hebben met de vitrinelijst

Vitrinelijst

Om het beste uit uw werk te halen onder onbreekbaar acrylglas, moeten we u eerst meer vertellen over de inlijstmogelijkheden. Met de drie varianten van WhiteWall heeft u altijd een stijlvol resultaat. Onze massief houten lijsten zijn verkrijgbaar in wit esdoornfineer, in zwart eikenboomfineer en bruin elzenboomfineer. Met een breedte van 22 mm is de vitrinelijst een optimale omlijsting van uw werk. Dankzij een diepte van 60 mm, waarbij er een afstand tussen glas en werk gecreëerd wordt van 35 mm, kunnen we volmaakte dieptewerking garanderen.

 • Onze massief houten lijsten zijn verkrijgbaar in wit esdoornfineer, in zwart eikenboomfineer en bruin elzenboomfineer.
 • Met een breedte van 22 mm, een diepte van 60 mm

Afdrukvarianten: Fotoafdruk op Alu-Dibond

Vitrinelijst Fotoafdruk op Alu-Dibond

Met onze echte fotoafdruk op Alu-Dibond in de vitrinelijst kunt u uw werk in vol ornaat presenteren, met een fantastische dieptewerking, zonder reflecties en met of zonder witte rand.

 • [1] Glanzend acrylglas
 • [2] Echte fotoafdruk op alu-Dibond
 • [3] Optionele witte rand

Afdrukvarianten: Print op Hahnemühlepapier

Vitrinelijst Print op Hahnemühlepapier

Het kunstenaarspapier Hahnemühle Fine Art Premium maakt kleuren intenser en zwarttinten dieper. In de vitrinelijst met kunstzinnige witte rand laat uw werk een diepe indruk achter.

 • Hahnemühle William Turner: met zijn matte aquarelstructuur komt het materiaal van het natuurlijk witte Büttenpapier van Hahnemühle (310 g/m²) optisch en haptisch overeen met een handgeschept kunstenaarspapier. Het is vooral geschikt voor buitengewone foto's vol effect. Zeer hoge waterresistentie, met matte flair.
 • Hahnemühle Fine Art Pearl: de speciale deklaag van het FineArt Pearl papier (285 g/m²) zorgt voor een edel parelglanseffect. Het intensieve wit bevordert indrukwekkende contrasten en beelddiepten zowel bij zwart-wit- als bij kleurenfoto's. Zeer hoge waterresistentie.
 • Hahnemühle Torchon: het bijzondere van het helderwitte papier (285 g/m²) ligt in zijn materiaal: 100 % alfacellulose bepaalt de karakteristieke grove textuur. Het verleent uw foto een tijdeloze uitstraling getrouw aan het origineel met 3D-effect. Het Büttenpapier vertoont een zeer hoge waterresistentie en is met matte flair verkrijgbaar.
 • Hahnemühle Photo Rag: met een grammatuurwaarde van 308 g/m² is het Photo Rag een van onze krachtigste soorten papier van Hahnemühle. Het bestaat 100 % uit katoen en heeft een matte flair. Met zijn zachte, fijne oppervlaktestructuur is deze papier zeer veelzijdig. Het is geschikt voor fotografie in kleur, maar ook voor zwart-wit foto's.
 • [1] Glanzend acrylglas, [2] Witte rand, [3] Fooafdruck/Leuchtend-satter Premium K3 Print

Afdrukvarianten: Afdruk op zwevend Alu-Dibond

Vitrinelijst Afdruk op zwevend Alu-Dibond

Op ‘zwevend’ Alu-Dibond komen de stralende kleuren het beste naar voren. Zo wordt de dieptewerking van de lijst extra versterkt.

 • [1] Echte fotoafdruk op alu-Dibond
 • [2] Witte rand
 • [3] Glanzend acrylglas

Breng kleur in het spel met de passe-partouts van WhiteWall

Vitrinelijst met de passe-partouts

Met 7 verschillende kleuren stellen we u voor een kleurrijke uitdaging. Maar we zijn er zeker van, dat u deze last van de keuze met plezier zult dragen. WhiteWall heeft voor elk motief en elke fotograaf een passende schakering ter beschikking. Alle passe-partouts hebben een fantastische kwaliteit en geven uw motief een exclusieve uitstraling. Als aanvulling op de vitrinelijst versterken de passe-partouts niet alleen de dieptewerking enorm, maar ook de gelaagdheid van de presentatie versterkt de stijlvolle perfectie.

 • [1] Echte fotoafdruk op alu-Dibond
 • [2] Hoogwaardige passe-partout-kartons
 • [3] Glanzend acrylglas
 • [4] Optionele witte rand

Lijsten van WhiteWall met groots effect

Vitrinelijst groots effect

WhiteWall gebruikt daarbij eersteklas materiaal en levert de kwaliteit die u van ons als testwinnaar gewend bent - van hoogwaardig papier tot massief houten lijsten. Het fineer van echt hout in bruin, zwart of wit maakt van deze moderne presentatievorm een imponerende klassieker. Hierdoor is de opvallende vitrinelijst verassend eenvoudig in delen in de fotocompositie aan uw wand.

 • Minimale grootte: 15 x 15 cm (Fotogrootte)
 • Maximale grootte: 180 x 120 cm

WhiteWall laat u niet hangen met het perfecte ophangsysteem

Wat hetvoor zin om kunst te bezitten, als het niet opgehangen kan worden. WhiteWall laat ook bij het ophangen niets aan het toeval over. Net als bij alle ingelijste producten profiteert ook onze vitrinelijst van de lange ervaring van de galeries. We leveren uw werk met praktische aluminium rails, die natuurlijk voorgemonteerd is, zodat u uw werk direct kunt ophangen. Zo wordt ophangen kinderspel en kost zelf het recht ophangen van uw werk geen moeite. Doordat de vitrinelijst één centimeter van de wand afhangt, lijkt hij te zweven. Dit geeft uw werk nog meer dieptewerking.

Vitrinelijst ophangsysteem

Speciale kunstverpakking en gecertificeerde verzending

Vitrinelijst Speciale kunstverpakking

Elke foto in een vitrinelijst wordt in een speciale beschermverpakking verpakt. Deze zogeheten ‘Art Security verpakking’ wordt door CNC-machines gesneden en gevouwen en is precies afgestemd op uw werk. De rand van piepschuim beschermt uw werk tegen beschadigingen.

ICC-profielen

Voor een professioneel kleurbeheer bieden wij uw ICC-profielen ter download aan. Hier vindt u de ICC-profielen.

Formaten & prijzen
Formaten & prijzen Vitrinelijst
Vitrinelijst Formaten & prijzen
Kwaliteit van de testwinnaar

WhiteWall - uitstekende kwaliteit, steeds weer bevestigd. Nu ontdekken

Vitrinelijst Kwaliteit van de testwinnaar