/>
 
Aluminium standaardlijst
inkl. Versand
Eigen foto uploaden
Met testfoto uitproberen
Incl. ophangsysteem ter waarde van
Incl. ophangsysteem
ter waarde van

Keuze uit verschillende premium fotopapieren
In zilver of zwart
Smalle profiel (9 mm breed), brede profiel (30 mm breed)
Glas
Geïntegreerde ophanging
Wensformaat tot op
de centimeter
Inclusief
ophangsysteem
Meer den 100 keer
testwinnaar
Kleurmanagement met
ICC-profielen
75 jaar
kleurenglans
De aluminium standaardlijst

Aluminium lijsten zijn een attractief en uiterst geliefd alternatief voor lijsten van massief hout en passen perfect bij een modern en zakelijk interieur. De hoeken zijn zorgzaam verwerkt, grotere formaten worden met extra klinknagels beveiligd. WhiteWall biedt aluminium lijsten aan in de varianten zwart of geëloxeerd (elektrisch geoxideerd) zilver en in de profieldikten 9x21 mm of 30x20 mm. Samen met de lijst krijgt u een spiegelend, gewassen vlakglas met afgeronde randen en een 2,5 mm brede achterwand van harde vezels.

 • [1] Aluminium 30 mm, zilver
 • [2] Aluminium 30 mm, zwart
 • [3] Aluminium 9 mm, zilver
 • [4] Glas
 • [5] Aluminium 9 mm, zwart
Zes verschillende soorten papier

Lijsten van aluminium geven uw foto's een puristisch-moderne uitstraling en zijn bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld architectuurmotieven of zwart/witopnamen. De aluminium lijst kan gecombineerd worden met zes verschillende hoogwaardige fotopapieren. Deze papiersoorten zijn zeer geschikt voor professionele fotoafdrukken en hebben een hoge duurzaamheid en fantastische kleurenglans.


 • UV-fotopapier van Sihl: het is ultrawit en speciaal afgestemd op de behoeften van moderne superwide-formaat-printsystemen met UV-geharde kleuren. Met matte flair.
 • Fuji Crystal DP II: het merkpapier vertoont een uiterst groot kleurengamma en is voor vele jaren archiefvast. Verkrijgbaar in een matte of zijdeachtige flair.
 • Kodak Pro Endura: het wordt gekenmerkt door stralende slaglichten, grote contrasten en uitstekende archiefvastheid. Het fotopapier is mat of glanzend verkrijgbaar.
 • Ilford z/w: tijdens de ontwikkeling wordt de papierdrager van polyethyleen extra lang in het water gelegd, waardoor hij langer houdbaar wordt.
 • Barietpapier: de ideale combinatie - klassiek barietfotopapier digitaal belicht.
Eenvoudige bevestiging, in de prijs begrepen

WhiteWall levert uw foto in aluminium standaardlijst met praktisch ophangsysteem, zo kunnen zelfs panorama's en staande formaten snel en eenvoudig worden bevestigd.

De meest populaire formaten voor uw aluminium standaardlijst

Wij maken uw aluminium standaardlijst in uw eigen wensformaat. Kies de perfecte maat van mini tot XL uit de standaardformaten.

 • Minimale grootte: 20 x 15 cm
 • Maximale grootte: 90 x 70 cm

Andere formaten >
Speciale kunstverpakking en gecertificeerde verzending

Elke foto in een aluminium standaardlijst wordt in een speciale beschermverpakking verpakt. Deze zogeheten ‘Art Security verpakking’ wordt door CNC-machines gesneden en gevouwen en is precies afgestemd op uw werk. De rand van piepschuim beschermt uw werk tegen beschadigingen.

ICC-profielen

Voor een professioneel kleurbeheer bieden wij uw ICC-profielen ter download aan. Hier vindt u de ICC-profielen.

Formaten & prijzen
Kwaliteit van de testwinnaar

WhiteWall - uitstekende kwaliteit, steeds weer bevestigd. Nu ontdekken