LightJet-afdruk op Ilford z/w-papier
inkl. Versand
Eigen foto uploaden
Met testfoto uitproberen
Incl. ophangsysteem ter waarde van
Incl. ophangsysteem
ter waarde van

75 jaar kleurenglans
Zwart-witpapier met zilverhalogenide
Omlopende witte rand naar keuze
Wensformaat tot op de centimeter
Individueel aan te passen met passe-partout en lijst
Wensformaat tot op
de centimeter
Meer den 100 keer
testwinnaar
Kleurmanagement met
ICC-profielen
75 jaar
kleurenglans
De techniek: LightJet van Océ en fotochemische ontwikkeling voor duurzame kwaliteit

Het Ilford z/w-papier [1 - 2] is bestemd voor de combinatie van de modernste laserbelichting met klassieke zilverhalogenide techniek. Wij gebruiken het gerenommeerde LightJet-belichtingssysteem van Océ dat de fijnste details duidelijk doet uitkomen. Tijdens de daarbij aansluitende ontwikkeling in ons WhiteWall fotolab wordt de beelddrager van polyethyleen extra lang in het water gelegd, waardoor hij langer houdbaar wordt [3]. Het zilver in het materiaal voorkomt bij langere tentoonstellingen een verbleken van uw motief. Zo kan WhiteWall altijd opnieuw voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en ervoor zorgen dat u lang plezier heeft van uw galeriewerk.

  • Dankzij de hoogwaardige laminering kunt u uw foto bij het reinigen gewoon afwissen
Het fotopapier: Ilford z/w-afdruk met hoge zwartdensiteit en opgehelderde wittinten

Het panchromatische zwart-wit-papier van het merk Ilford (190 g/m²) is uiterst gevoelig en verrijkt met optische witmiddelen. Stralend wit en intens zwarte kleuren maken van uw foto een echte blikvanger. Bij de hoge optische densiteit met sterke contrasten blijft de beeldtint absoluut getrouw aan het origineel. Bescherm uw foto tegen schadelijke ultraviolette stralen of lichte waterspatten met een glanzende laminering – ze geeft uw foto opvallend veel glamour. En in de door u gekozen grootte, tot een maximaal formaat van drie meter, toont zich uw werk altijd in het juiste formaat.

  • [1] Glanzende laminering
  • [2] Matte laminering
Witte rand: optioneel bij WhiteWall

Met een omlopende witte rand rond uw motief heeft u het gemakkelijker om de Ilford z/w-afdruk snel en nauwgezet in onze museum-passe-partout te plaatsen. Bovendien bereikt deze variant een optisch effect: wenst u uw foto op eenvoudige manier – helemaal zonder passe-partout of lijst – ten toon stellen, dan fungeert een witte rand ook altijd als decoratieve omlijsting van motieven. Naargelang de gewenste functie bieden wij u een randbreedte van 1 cm - 12 cm. Daarbij wordt van uw motief niets afgesneden. En opdat dit ook bij maximale formaten zo blijft, produceren wij deze altijd zonder witte rand.

  • Randbreedte van 1 cm, 2 cm, 3 cm, 5 cm, 8 cm, 12 cm
Een veelvoud aan lijsten

En uiteindelijk het veelzijdige WhiteWall-aanbod aan museum-passe-partouts, glas en lijsten veredelt uw fotografisch werk tot een authentiek galerieproduct.

  • Stijl: modern, landhuis of klassiek
  • Materiaal: massief hout met echt houtfineer of aluminiumlijst
  • Vervaardiging: handwerk in onze eigen schrijnwerkerij
    Meer info over onze lijsten >
Uw wensproduct in uw eigen wensformaat

Voor uw formaat hebt u tal van keuzemogelijkheden. Wij bieden standaardformaten aan in de afmetingen van mini tot XXL, staande of liggende formaten, uw fotoafwerking als vierkant en in bijzondere vormen. Het product is uniek en voldoet aan de hoogste eisen van galeriekwaliteit, ook bij overgrote formaten tot drie meter.

  • Minimale grootte: 9x9 cm, maximale grootte: 300x122 cm
ICC-profielen

Voor een professioneel kleurbeheer bieden wij uw ICC-profielen ter download aan. Hier vindt u de ICC-profielen.

Formaten & prijzen
Kwaliteit van de testwinnaar

WhiteWall - uitstekende kwaliteit, steeds weer bevestigd. Nu ontdekken