Textieldruk op frame
inkl. Versand
Eigen foto uploaden
Met testfoto uitproberen
Incl. ophangsysteem ter waarde van
Incl. ophangsysteem
ter waarde van

Textieldruk met glanzend oppervlak
Ultramodern thermisch sublimatieprocedé
Frame in 3 breedtes
Op verzoek ingelijst
2 opties voor de fotoranden: gespiegeld of omgeslagen
Inclusief
ophangsysteem
Meer den 100 keer
testwinnaar
Kleurmanagement met
ICC-profielen
75 jaar
kleurenglans
Textieldruk op frame – Textieldruk met moderne techniek

Het label “Textiles Vertrauen” kenmerkt stoffen die voor de gezondheid onschadelijk zijn. In de voorbije 20 jaar heeft een wereldwijd uniform kwaliteitsborgingssysteem voet gevat dat zowel voor verbruikers als producenten niet meer weg te denken is. Alleen producten die bij lab-tests voldoen aan de hoge eisen van de Öko-Tex Standard 100 worden met dit zegel onderscheiden – en dus ook onze textieldruk. Het textiel van de fabrikant Berger, met zijn vanaf de eerste dag neutrale geur, bevat geen bind- en oplosmiddelen en ook geen weekmakers, die dan met chemicaliën die schadelijke stoffen bevatten moeten worden uitgewassen – dat verzekeren wij u.

  • Het textiel heeft een neutrale geur en is milieuvriendelijk
  • Op het textiel beginnen motieven zijdeachtig te glanzen
Lifelike Textile Print
Het frame van massief hout: stabiel, robuust en geen naspannen nodig!

Tijdens de thermische sublimatieprocedure wordt uw motief eerst gespiegeld op de speciale transferfolie geplaatst en daarna in de warmpers door overdrukken op niet reflecterende polyester gefixeerd. De inkt dampt volledig in het materiaal en de aangebrachte kleur is haptisch niet te voelen. Zo ontstaat bij het vouwen van de stof geen witbreuk en uw motief blijf volkomen slijtvast. Ten overstaan van externe invloeden zoals krassen, chemicaliën of ultraviolette straling is de stof bestendig en zelfs wasecht [1].

Door de moderne procedure worden opnamen met 720 dpi in hoge resolutie scherp zoals de foto zelf en volledig zonder drukraster weergegeven. Het uitgebreide CMYK-kleurscala bereikt bijzonder krachtige intense kleuren getrouw aan het origineel in gedifferentieerde kleurwaardegradaties [2].

Het frame van massief hout: stabiel, robuust en geen naspannen nodig!
Premium Materials for Your Textile Print

Voor uw textieldruk gebruiken wij uitsluitend stabiele en hoogwaardige frames van massief hout. Het sparrenhout afkomstig uit hernieuwbare bosbouw kopen wij uitsluitend van Duitse leveranciers. Om het frame duurzaam tegen vervormingen te beschermen, versterken wij de hoeken onder de textieldruk drievoudig met metaalverbindingen. Voor het bespannen van het frame zien wij bewust af van wiggen – zodat een achteraf passend maken en naspannen overbodig is. Ons frame is in vier breedten verkrijgbaar:

  • 20 mm
  • 40 mm
  • 60 mm
Randafwerking voor meer effect in de ruimte

Uw foto moet in zijn geheel tot zijn recht komen en meer-dimensioneel worden? WhiteWall biedt u daarvoor twee mogelijkheden: de omgeslagen druk en de perspectivisch gespiegelde randafwerking. Zo gaat niets van uw foto verloren - om het even vanuit welk perspectief u hem bekijkt.


[1] Sommige motieven laten geen nasnijden toe. Voor portretten, detailopnamen of inlijstingen adviseren wij daarom de gespiegelde variant. Daarbij worden, naargelang de profieldiepte van het frame, minstens 3 cm aan de randen van uw foto aan elke zijde gespiegeld. Op die manier wordt uw motief over de rand heen optisch verlengd.

[2] Wanneer uw motief over de zijrand heen wil leven, wordt uw foto over de gehele textielbreedte afgedrukt. Vooral bij natuuropnamen kan deze variant effecten bereiken die indruk maken. Bij het omslaan over de massief houten of aluminium lijst heen gaan aan de randen rondom, naargelang de profieldiepte van het frame, minstens 2 cm van uw motief verloren.

Foto's in formaten naar keuze

Als alternatief voor klassiek canvas presenteert zich de fijne, vlak geweven stof van de textieldruk op frame met lichte glans: met een glanzend oppervlak kunt u dit effect nog versterken. Ze verleent uw foto een haptisch, levendig effect. De textieldruk op frame kunt u natuurlijk op de centimeter nauwkeurig in het door u gewenste formaat bestellen. Houd er rekening mee dat de lijsten voor canvas en textiel prints alleen beschikbaar zijn als een van de opties is geselecteerd onder "frame".

  • minimale grootte: 30 x 20 cm, maximale grootte: 150 x 120 cm
Veelvoud aan lijsten voor uw echte foto-afdruk: 80 verschillende modellen

Sommige foto's hebben echter een bijzondere focus nodig. Daarvoor bieden wij u 80 modellen van lijsten aan in verschillende stijlen en tal van materialen en kleuren.

Het ophangsysteem voor staande en liggende formaten is al op de lijst aangebracht.

verder lesen >

Het ophangsysteem: bij inlijsten met gemonteerde metalen hoeken, zonder meerprijs
Simple and Elegant

Of nu mini of panorama - wij leveren uw textieldruk op frame altijd al gereed om te worden opgehangen. Natuurlijk zonder extra kosten. Kiest u extra inlijsten voor uw textieldruk op frame, dan monteren wij op de achterkant van uw werk stabiele hoeken van metaal. Met hun getande vorm kunt u de foto snel en veilig aanbrengen op de plaats waar hij het meest imponerend werkt.

Speciale kunstverpakking en gecertificeerde verzending

lke textieldruk op frame wordt in een speciale beschermverpakking verpakt. Deze zogeheten ‘Art Security verpakking’ wordt door CNC-machines gesneden en gevouwen en is precies afgestemd op uw werk. De rand van piepschuim beschermt uw werk tegen beschadigingen.

Safe Transport for Your Picture
ICC-profielen

Voor een professioneel kleurbeheer bieden wij uw ICC-profielen ter download aan. Hier vindt u de ICC-profielen.

Formaten & prijzen
Kwaliteit van de testwinnaar

WhiteWall - uitstekende kwaliteit, steeds weer bevestigd. Nu ontdekken