Echte fotoafdruk onder speciaal hars
inkl. Versand
Eigen foto uploaden
Met testfoto uitproberen
Incl. ophangsysteem ter waarde van
Incl. ophangsysteem
ter waarde van

Echte fotoafdruk op Fuji-papier
Briljante, kristalheldere speciaalhars
Alu-Dibond achterwand
Afmetingen & formaat
Geïntegreerd ophangsysteem
Wensformaat tot op
de centimeter
Inclusief
ophangsysteem
Meer den 100 keer
testwinnaar
75 jaar
kleurenglans
Kristalhelder composiethars voor hoogglans en afgeronde randen

Bij deze giettechniek ontstaan aan de randen gelijkmatige afrondingen [2], een beetje zoals een waterdruppel die op een glad oppervlak ligt [1]. Het resultaat is het perfecte alternatief voor de echte foto onder acrylglas. Namelijk een stralend motief met een museumachtige uitstraling. De hoogglanzende, tweecomponenten composiethars versterkt de optische diepte van het motief en maakt de kleuren intensiever.

De 3 mm dunne harslaag is hard en zeer duurzaam, ook bij minimale uitzettingen, door temperatuurverschillen of luchtvochtigheid, wordt het materiaal niet bros. Het materiaal bevat geen formaldehyde, weekmakers en witmiddelen, maar de kristalheldere hars beschermt uw foto tegen schadelijke Uv-straling en verhindert op die manier verkleuringen.
Let op: de levertijd van dit zeer uitdagende product bedraagt ongeveer 19 tot 27 werkdagen.

Echte fotoafdruk onder speciale hars

De eerste premium verzegeling, exclusief bij WhiteWall: echte fotoafdruk onder speciale hars! Zoals bij onze fotoafdruk onder acrylglas, fixeren we eerst het hoogwaardigste fotopapier van Fuji op een stevige alu-Dibond plaat. Maar nu komt het bijzondere gedeelte. Vervolgends wordt uw fotoafdruk overgoten met een speciale, heldere composiethars. Met deze nieuwe techniek wordt de vloeibare hars over de foto gegoten en verdeeld deze zich gelijkmatig, waarbij mooie afgeronde randen ontstaan.

  • Fuji Crystal DP II: voor hoogste glans, getrouw naar het origineel en met 75 jaar levensduur.
Achterwand van alu-Dibond voor maximale stabiliteit

Voordat de echte fotoafdruk met de speciale composiethars wordt overgoten, wordt hij op een 3 mm dikke plaat van aluminium gefixeerd. Het stevige materiaal bestaat uit twee dunne aluminiumlagen met een platinawitte moffellakcoating en een zwarte kern van polyethyleen. De combinatie van deze materialen zorgt voor een zeer solide plaat en vervormt niet, ook niet bij zeer grote formaten. Daarbij is de aluminium achterkant ultralicht en zelfs bij grotere formaten eenvoudig op te hangen. Met behulp van een Wolfram-CNC-frees wordt uw werk nauwkeurig en kaarsrecht in de door u gewenste maat gesneden.

  • [1 + 3] Aluminiumlaag
  • [2] Kunststofkern, zwart
  • [4] Achterwand, wit
Design
Foto's in formaten naar keuze

Uw echte fotoafdruk met de speciale composiethars wordt vervaardigd in uw individuele wensformaat - op de centimeter nauwkeurig. Kies voor uw echte fotoafdruk op alu-Dibond formaten van mini tot XXL uit de standaardformaten met variabele hoekvormen of presenteer uw foto in speciale vormen zoals panorama- of rond formaat.

  • Minimale grootte: 25 x 25 cm, maximale grootte: 180 x 122 cm
Inclusief praktisch ophangsysteem, zonder meerprijs

Galeriekwaliteit betekent voor ons inclusief een handig ophangsysteem, zonder daarvoor extra te moeten betalen. Daarom bevestigen wij op de achterkant van uw echte fotoafdruk onder speciale hars metalen rails. Zo kunt u uw werk overal gemakkelijk uw werk horizontaal of verticaal ophangen.

  • [1] ophanghaken, voor formaten tot 25cm zijdelengte
  • [2] tweedelige aluminium rails, voor formaten met een zijdelengte tussen 26cm en 50cm
  • [3] rondom gemonteerde aluminium rails, voor formaten met meer dan 50cm zijdelengte

  • Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw werk zonder ophangsysteem te bestellen
Speciale kunstverpakking en gecertificeerde verzending
Embalaje Art-Security

Elke echte fotoafdruk onder speciaal hars wordt in een speciale beschermverpakking verpakt. Deze zogeheten ‘Art Security verpakking’ wordt door CNC-machines gesneden en gevouwen en is precies afgestemd op uw werk. De rand van piepschuim beschermt uw werk tegen beschadigingen. Grote formaten en panorama formaten verzenden wij in een op maat gemaakte houten kist.

ICC-profielen

Voor een professioneel kleurbeheer bieden wij uw ICC-profielen ter download aan. Hier vindt u de ICC-profielen.

Formaten & prijzen
Kwaliteit van de testwinnaar

WhiteWall - uitstekende kwaliteit, steeds weer bevestigd. Nu ontdekken