Fotokalender

Nu maken

Alle prijzen incl. btw hier.Eersteklas papier
Exclusieve formaatkeuze
Premium drukkwaliteit
Moderne design-lay-outs
Gemakkelijke online-vormgeving
Naar keuze 4 soorten merkpapier
10 verschillende afmetingen
Scherpe details en exacte kleuren
Verschillende kalendersjablonen
Met selecteerbare start maand

Kwaliteitspapier voor perfecte fotokalenders met selecteerbare start maand

Kwaliteitspapier voor perfecte fotokalenders 2018

Creëer met WhiteWall een fotokalender van onvergetelijke momenten. Op 13 pagina's inclusief cover kunt u uw beste foto's presenteren, een jubilaris een heel jaar lang huldigen, herinneringen aan uw bruiloft ophalen of perfecte relatiegeschenken samenstellen. Door ons uitstekende soorten merkpapier en zorgvuldige druk voldoen we ook aan professionele eisen van de muurkalender. Passend bij uw motieven en design kiest u online een van onze vier favorieten:

 • [1] Natuurpapier: papier voor zachte kleuren en niet-reflecterende uitstraling
 • [2] Hoogglanspapier: hoogglanzend papier met schitterende kleurweergave en scherpe contrasten
 • [3] Structuurpapier: fijn papier met klassieke geschepte structuren en zachte uitstraling
 • [4] Standaardpapier: zijdeachtig matte uitstraling op stevig papier voor hoge standaards
Zelf een fotokalender in het gewenste formaat creëren
Zelf een fotokalender in het gewenste formaat creëren

Om voor uw foto's het gewenste effect te garanderen, kiest u voor uw zelfgemaakte wandkalender uit een van onze 10 verschillende mogelijkheden het passende formaat voor uw motieven. U hebt de keuze uit onze premiumkwaliteit in A5, A4, A3, A2 of in XXL, in liggend of staand formaat of eerder vierkant: wij maken van uw persoonlijke voorstellingen precisiewerk.

 • Keuze uit 10 formaten
 • Alle DIN-formaten van A5 tot A2
 • Als staand of liggend formaat
 • Vierkant in twee varianten, 21x21 cm en 29,7x29,7 cm
 • Weids panorama in liggend formaat, 59,4x30 cm

Formaten
Hoogwaardige fotokalender met premium digitaaldruk
Hoogwaardige fotokalender met premium digitaaldruk

De overtuigende kwaliteit van de premium digitaaldruk van WhiteWall is het resultaat van geavanceerde technologie. Uw zelfgemaakte fotokalender drukken wij met precisie en in hoge resolutie, zodat we u scherpe details, exacte kleuren en glans kunnen garanderen.

Professioneel design voor uw wandkalender
Professioneel design voor uw wandkalender

Om te voldoen aan uw ideeën en hoge eisen hebben wij verschillende designsjablonen ontwikkeld waarmee u zelf gemakkelijk uw fotokalender kunt maken: klassiek elegant of modern, in ieder geval esthetisch en stijlvol. Hoeveel foto's en in welke positie uw kalenderbladen tooien, bepaalt u helemaal zelf. Kies in een keer de gewenste kalendersjabloon, het bijpassende lettertype en uw individuele achtergrond en doe u zelf en anderen een plezier. Kies uw wenskalender, het passende lettertype en uw individuele achtergrond. Bij de spiraalbinding kunt u kiezen uit de kleuren zwart, wit en zilver. Creëer nu meteen uw persoonlijke muurkalender en doe uzelf en anderen er een plezier mee.

 • Exclusieve kalenderlay-outs
 • Met selecteerbare start maand
 • Individueel en gemakkelijk aan te passen
 • Minimalistische en moderne esthetiek
 • Spiraalbinding in de kleuren zwart, wit en zilver
Simpel, snel, online: fotokalender maken
Simpel, snel, online

Met onze moderne software creëert u in een mum van tijd uw persoonlijke wandkalender voor 2018. Plaats uw mooiste foto's online direct in de door u gekozen lay-out, voeg commentaren of persoonlijke teksten toe en pas naar behoefte de sjablonen voor uw staand of liggend formaat aan. En klaar is uw fotokalender naar eigen wens.

Speciale verpakking en betrouwbare verzending voor fotokalenders
Speciale verpakking en betrouwbare verzending

Onze ArtSecurity-verpakking voor uw zelfgemaakte fotokalender staat borg voor zorgvuldigheid en precisie. De aan de door u gewenste afmeting van A5 tot XXL aangepaste doos garandeert, dat de online bestelde wandkalender perfect verpakt en onbeschadigd bij u aankomt.

Formaten & prijzen: Fotokalender

Van idee tot fotokalender

Met WhiteWall slaagt u erin om uw speciale ideeën voor een heel persoonlijke wandkalender 2018 snel en gemakkelijk vorm te geven. WhiteWall staat niet alleen voor hoogste premiumkwaliteit, maar ook voor uitstekende service. Met onze designsjablonen en de duidelijke software voor fotokalenders maakt u van uw foto's twaalf ongeëvenaarde kalenderbladen voor het nieuwe jaar, in het door u gewenste formaat van A5, A4, A3 en A2 tot XXL, staand, liggend of vierkant, inclusief een cover. Stap voor stap maakt u online zelf de fotokalender die past bij de door u gekozen mooiste motieven. Of u nu de motieven passend bij de maanden en jaargetijden, een bijzondere gelegenheid zoals een bruiloft of jubileum kiest, of gewoon de beste foto's uit uw verzameling in een fotokalender wilt vereeuwigen, wij helpen u om van herinneringen een onvergetelijke wandkalender te maken

Altijd de juiste keuze: formaat, papier en design

Door de selectie van de afzonderlijke elementen voor uw unieke fotokalender kunt u uw persoonlijke voorstellingen heel gemakkelijk vorm geven. Wanneer u geen zichtbare pixels of onzuiverheden wilt, bevelen wij onze grote formaten in A3, A2 of XXL foto's in hoge resolutie aan. Door het papier krijgt uw motief een extra effect. Naar wens kunt u kiezen uit hoogglans of zijdeachtig mat, krachtige kleuren of voorname terughoudendheid. Voor landschapsopnames is ons panorama-dwarsformaat zeer geschikt, maar ook in een vierkant design kunnen natuuropnames zeer effectief zijn. Om te beslissen welk formaat uw kalender moet krijgen, dient u ook te overwegen welke afmetingen en welk effect geschikt zijn voor de beoogde ruimte. Bij WhiteWall bieden wij u met 10 verschillende formaten, 4 soorten merkpapier en spiraalbindingen in zwart, zilver of wit meer dan 100 mogelijkheden om uw mooiste fotokalender voor 2018 vorm te geven.

Een geschenk met inhoud: de wandkalender 2018

Met onze gebruiksvriendelijke software kunt u onmiddellijk het perfecte cadeau voor familie, vrienden en klanten maken. Kies naast formaat, papier en ontwerp ook de gewenste beginmaand en laat uw ideeën en ontwerpen met onze sjablonen op de exclusieve fotokalender tot hun recht komen. Liggend, staand, klein, groot of zelfs XXL, met feestdagen of belangrijke gebeurtenissen of blanco, met teksten of in duidelijk fotodesign – laat u door WhiteWall inspireren om zelf uw wandkalender te maken. Dankzij onze onovertroffen premiumkwaliteit door geavanceerde technologie en hoge handwerkskunst zal uw werk in A5, A4, A3, A2 of in XXL indruk maken. Maak nu uw droomkalender en wij leveren hem op het adres waar hij de komende 12 maanden vreugde moet brengen.