15% Korting | CODE: WWBOX15
 
Cadeaudoos
inkl. Versand
Eigen foto uploaden
Met testfoto uitproberen
Incl. ophangsysteem ter waarde van
Incl. ophangsysteem
ter waarde van

Het perfecte cadeau
Uw fotocadeau
Uw fotocadeau
Hoogwaardige cadeaubox
Persoonlijk en elegant gepresenteerd
Als echte fotoafdruk onder acrylglas
Echte fotoafdruk op alu-Dibond
Tijdloos design voor elke gelegenheid
Wensformaat tot op
de centimeter
Inclusief
ophangsysteem
Meer den 100 keer
testwinnaar
75 jaar
kleurenglans
Exclusieve cadeaubox: hoogwaardig fotocadeau elegant verpakt

Het leukste van een cadeau is het uitpakken. Dit plezier wordt door de cadeaubox van WhiteWall nog groter. Door het mooigevormde eenvoudige ontwerp is dit de perfecte verpakking voor originele fotocadeaus onder acrylglas of alu-Dibond. Geef een hoogwaardige, persoonlijke foto in onze edele box cadeau en u hebt twee geschenken in één.

Een cadeau – veel mogelijkheden: Uw afwerking onder acrylglas

Het is beleefd om cadeaus meteen uit te pakken en te bewonderen. Dat is bij onze cadeaubox helemaal niet zo gemakkelijk. Toch bevindt het echte cadeau zich in de box en u kunt beslissen of u uw echte fotoafdruk onder acrylglas of op alu-Dibond wilt schenken. Acrylglas-afwerkingen versterken de eigenschappen van uw fotoafdruk. De kleurschittering wordt benadrukt en het diepte-effect versterkt. Kies uit 2, 4 en 6 mm glasdikte. Wilt u uw acrylglas-afwerking in glanzend, mat of in duidelijk verhoogde resolutie onder onze ultraHD-afdrukken? Ook hier hebt u de keuze.

  • Echte fotoafdruk onder acrylglas, 2, 4 en 6 mm, briljant
  • ultraHD-afdruk onder acrylglas, 4 mm, briljant
  • Echte fotoafdruk onder acrylglas, 2 mm, mat
Het alternatief: uw fotocadeau als echte fotoafdruk op alu-Dibond

Geeft u de voorkeur aan een afwerking zonder glas? Schenk dan uw foto als echte fotoafdruk op alu-Dibond. De voordelen: de afwerking van uw afbeelding op de 3 mm dikke alu-Dibond-plaat is licht en tegelijkertijd robuust. Een speciale UV-beschermfolie garandeert duurzaamheid en beschermt tegen verontreinigingen. De afdichting is mat of glanzend verkrijgbaar.

  • Echte fotoafdruk op alu-Dibond, briljant
  • Echte fotoafdruk op alu-Dibond, mat
Kostbare box: hoogwaardige verpakking voor exclusieve fotocadeaus

Met de mooie cadeaubox van WhiteWall presenteert u uw exclusieve fotocadeau bovendien in een hoogwaardige verpakking. Het eenvoudige matwitte design geeft een decente en tijdloze elegantie. Bovendien kan uw foto door een kleine schuif gemakkelijk in en uit de box worden geschoven. Het WhiteWall-logo aan de bovenste rand van de box staat voor galeriekwaliteit "Made in Germany" en het gebruik van hoogwaardig materiaal.

  • Eenvoudig design en tijdloze elegantie
  • Matwit oppervlak
  • Kleine schuif om de foto in en uit de box te schuiven
Het passende formaat voor alle fotocadeaus
  • Cadeaubox voor het fotoformaat: 28 x 21 cm
Acrylglas: het passende glas voor alle fotocadeaus

Een momentopname van dartele meeuwen aan het strand of het speciale licht van de laatste zonnestralen: foto's van gemeenschappelijke vakanties, sfeervolle portretten of grappige fotocollages zijn persoonlijke geschenken en passen bij elke gelegenheid. Om met uw fotocadeaus een blijvende indruk te maken, biedt WhiteWall u de gekozen motieven op uitgelichte echte fotoafdrukken. Deze worden met duurzame silicone onder 2 mm dik premium glas gecacheerd en aan de achterkant door stabiele alu-Dibond panelen versterkt. Zo ontstaan duurzame producten van topkwaliteit die vooral opvallen door de intensieve, heldere kleuren en de dieptewerking. Met foto's onder acrylglas zorgt u voor galerie-feeling in de woonkamer en verpakt in de mooie cadeaubox van WhiteWall zijn het exclusieve geschenken – niet alleen voor veeleisende fotografen.

Alu-Dibond – voor cadeau-ideeën met foto's in matte uitstraling

Houdt u van cadeaus met foto's? Komen uw motieven in mat beter tot hun recht? Kies dan voor gedetailleerde, briljante afdrukken op alu-Dibondplaten. Wij van WhiteWall maken daarvoor eerst echte fotoafdrukken met onze moderne Durst Lamda belichter. Deze worden vervolgens chemisch ontwikkeld, met een beschermfolie gelamineerd en zonder glas op stabiele alu-Dibondplaten gecacheerd voordat ze definitief met een matte finish worden veredeld en verzegeld. Daarbij bestaat de alu-Dibond-achterkant uit twee beklede aluminiumplaten die samen 3 mm dik zijn. Het gebruikte materiaal beschermt onze producten tegen krassen, spatten en UV-stralen en dankzij hun lage gewicht hebt u lichte, duurzame en vormvaste fotocadeaus voor elke gelegenheid. Bestel uw cadeau-ideeën met foto's op alu-Dibond en versterk de elegante indruk met onze tijdloze cadeauboxen.

Een blikvanger: voorname cadeauboxen in perfect gevormd design

Het zoeken naar een persoonlijk geschenk dat origineel en uniek is, eindigt voor veel amateurfotografen, voor fanatieke reizigers of zelfs voor enthousiaste ouders in de fotomap van hun computer of telefoon. Bruiloft, verjaardag of valentijnsdag: fotocadeaus zijn persoonlijke cadeaus waarmee u herinneringen op bijzondere wijze kunt delen en vereeuwigen. Met WhiteWall kunt u uw foto's direct aan uw computer uitzoeken, bewerken en uploaden. Met onze edele cadeauboxen sturen wij u nu niet alleen uw fotocadeaus, maar ook meteen de passende en vooral elegante, schoon gevormde verpakkingen. Daarmee zijn uw cadeaus met foto's onder premium-acrylglas of op alu-Dibond niet alleen de blikvanger – ook hetgeen er omheen zit behoort tot het cadeau.