• Premium inkjetdruk

  Duidelijk betere weergave van de details dan in gewone fotoboeken

 • Topkwaliteit

  Tot maar liefst 252 pagina's
  van topkwaliteit
   

 • PUR lijmbinding

  enorm elastische lijm voor stabiele premium fotoboeken
   

 • Eersteklas papier

  glanzend fotopapier voor
  een stralend effect
   

 • Een chique hardcover

  voor een levenslang
  plezier
   

Het beste premium digitaaldruk fotoboek ter wereld
Nu nog beter in de moderne inkjetdruk

U hebt als fotograaf uw uiterste best gedaan, waarom zou u nu dan tevreden zijn met minder. Ontwerp het beste fotoboek dat er op de markt is! NU NIEUW in de moderne inkjetdruk die heel veel details weergeeft. U kunt uw fotoboek gewoon online samenstellen en WhiteWall levert uw werk in een kwaliteit die menige uitgever van fotobanden jaloers zal maken.

verder lezen

En omdat een boek in deze vluchtige tijden altijd nog een mijlpaal zou moeten zijn om bij stil te staan, gaan wij voor een bewerking in topkwaliteit en langdurige kleurechtheid.

minder
Wij oefenen geweldig DRUK uit – NU NIEUW met de modernste inkjetdruk

Om u optimale detailscherpte, correcte kleurweergave en briljantie te leveren drukken wij met het modernste inkjetprocédé. Dat is een duidelijke verbetering van de kwaliteit ten opzichte van de op toner gebaseerde digitaaldruk die gewoonlijk voor fotoboeken wordt gebruikt. De grote voordelen zijn het bijna onzichtbare drukraster en de buitengewoon hoge kwaliteit van de detailweergave. Daar komen nog intense kleuren bij door een zeer grote kleurruimte, natuurlijke huidtinten en rustige, homogene vlakken.

verder lezen

Bovendien zijn de gebruikte VIVIDIA hoge prestatie-inkten op waterbasis bijzonder milieuvriendelijk. Met ons digitale drukprocédé hebben wij de lat internationaal opnieuw hoog gelegd en dat willen wij ook zo houden.

minder
De inhoud is slechts zo goed als de cover

Natuurlijk komt het op de inhoud aan, maar ook de buitenkant mag niet vergeten worden. In plaats van een simpele kaft die altijd past, heeft WhiteWall voor elk fotoboek de perfect kaft. U hebt de keuze uit vier verschillende kaften voor uw premium digitaaldruk fotoboek.

verder lezen

Wanneer u liever een fotoboek heeft, dat u altijd en overal mee naartoe kunt nemen, kies dan voor de zachte kaft. Met de klassieke harde kaft, die tot wel 252 pagina's bevatten kan, zit u altijd goed. De glanzende, linnen uitgave geeft uw fotoboek een elegante uitstraling, die u met een kleur naar keuze of een eigen foto een persoonlijk tintje geven kunt. Met de leren kaft maakt u uw fotoboek zeker tot een succes en maakt u direct een serieuze indruk. Dankzij de grote keuze bij WhiteWall zal elke fotowens in vervulling gaan.

minder
Flexibel, dynamisch en modern

Onze paperback is sterker dan hij lijkt. Uw premium digitaaldruk fotoboek met flexibele kaft biedt vele mogelijkheden voor uw wensen wat betreft motiefindeling. Bovendien kunt u uw fotoboek eenvoudig online ontwerpen of in alle rust offline.

Een harde buitenkant

Onze WhiteWall hardcovers kunnen wel tegen een stootje. Zoals u van ons gewend bent, stellen we ook in dit geval hoge eisen aan de kwaliteit van de kaft. Onze robuuste hardcover biedt daarom de perfecte bescherming voor de waardevolle inhoud van uw fotoboek.

Een subtiele linnen kaft voor uw fotoboek

Maakt u een fotoboek voor uw moeder, broer, buurvrouw of gewoon voor uzelf? Met onze fijn geweven linnen kaft zit u altijd goed. Met de keuze uit 8 verschillende kleuren en een stabiele kartonnen kaft, voldoet ook deze cover aan onze hoge standaard.

Een echt meesterwerk

Om uw kaft een persoonlijk tintje te geven, kunt u uw favoriete foto op het linnen laten afdrukken. De structuur en lichte glans van het linnen geeft uw foto een bijzonder effect, voor net even dat beetje extra.

Leer is weer helemaal in

Klassiek zwart, chique bruin of een krachtige kleur. Met onze leren kaft creëert u een premium digitaal fotoboek met stijl. Maak uw fotoboek online en vul tot tot wel 252 pagina's met uw favoriete foto's. Of maak uw fotoboek online met uw eigen ontwerpprogramma en upload het als PDF.

Ons papier staat voor kwaliteit

Elk van onze fotopapieren die u kunt kiezen voor uw fotoboek zijn van de hoogste premium kwaliteit. Ons standaardpapier heeft een zijdezachte glans, het fotopapier met zijdeglans afwerking zorgt voor intensieve kleuren, ons premium papier noemen we onze "alleskunner" en premium mat ongecoat heeft een artistieke matte glans.

verder lezen

Ons klassieke 170g/m²-standaardpapier zorgt voor heldere kleuren en een natuurlijke uitstraling. Met het 250g/m² dikke fotopapier met zijdeglans worden de details op uw foto's nog scherper en de kleurenglans intensiever. Ons "Premium zijdemat" geeft de details op uw foto's een zachtere uitstraling, en door het 250g/m² dikke papier is het erg robuust. Het designpapier premium mat ongecoat is met zijn 170g/m² aanzienlijk lichter, maar daardoor niet minder indrukwekkend. Dit exclusieve papier laat uw foto's stralen, terwijl tegelijkertijd reflecties uitblijven, dankzij de matte afwerking.

minder
Standaard zijdenmat

Ons klassieke 170g/m²-standaardpapier zorgt voor heldere kleuren en een natuurlijke uitstraling.

Premium met zijdeglans afwerking

Met het 250g/m² dikke fotopapier met zijdeglans afwerking worden de details op uw foto's nog scherper en de kleurenglans intensiever.

Premium zijdemat papier

Wie zijn foto's zachte contouren wil geven, doet er goed aan om te kiezen voor onze 250g/m² dikke en robuuste alleskunner; "Premium zijdemat".

Premium mat ongecoat

Ons exclusieve Premium mat ongecoat papier, met een dikte van 170g/m², geeft uw foto een schitterende uitstraling. Dit designpapier is zeer glad en tegelijk mat, wat reflecteren tegen gaat.

PUR - dat laat nooit meer los

Bij WhiteWall zijn we niet zomaar tevreden. Daarom nemen we geen genoegen met de standaard lijmmethoden, maar hebben we gekozen voor de PUR lijmbinding. PUR garandeert, dat uw fotoboek zelfs na tientallen keren openen, er nog uit zal zien alsof u het voor het eerst uit de kast haalt.

verder lezen

Zelfs uw favoriete pagina zal geen sporen achterlaten op de rug van het boek, hoe vaak u de pagina ook bekijkt. Dankzij de elastische lijm, blijft de rug ongeschonden, ook na veelvuldig gebruik.

minder
Een volmaakte bescherming

Om uw binnenwerk de juiste bescherming te kunnen bieden, hebt u de keuze uit twee verschillende schutbladen. Als u uw fotoboek samenstelt, laat u ons witte schutblad voor uw moderniteit spreken of de chique zwarte variant voor uw klassieke smaak. In beide gevallen vervaardigd door Fedrigoni in de hoogste kwaliteit en met fijn geribd watermerk.

Zes formaten creëren keuzevrijheid

U geeft de richting aan, wij brengen u erheen! Want met 6 verschillende mogelijkheden krijgen uw foto's in uw fotoboek vierkant, staand of liggend, van A5 tot A3, op tot wel 252 pagina's de beste presentatie die u zich kunt wensen.

A5 liggend
A4 liggend
A4 staand
Vierkant klein
Vierkant groot

Proefset digitale druk fotoboek

U wilt de veelvoud van onze producten zelf eens zien?
Met onze fotoboek-proefset kunt u onze hoogwaardige papiersoorten met elkaar vergelijken en ook de passende covervariant voor uw project vinden. De proefmonsterset krijgt u in het formaat 15 x 15 cm.
ontdek het nu

Proefset digitale druk fotoboek
Twee bestelmogelijkheden, één doel

Er zijn meer wegen die tot een perfect fotoboek leiden. Ontwerp uw premium digitaaldruk fotoboek snel en eenvoudig online of vertrouw geheel op eigen programma's. De keuze is aan u.

verder lezen

De snelste manier om het perfecte fotoboek ontwerpen, vindt u online. Onze foto-assistent helpt u snel op weg naar uw einddoel. Grafisch ontwerpers en fotografen, die beroepsmatig met ons werken, hoeven zich natuurlijk aan geen enkele regel te houden. WhiteWall maakt van elk professionele PDF-bestand een hoogwaardig fotoboek.

minder
breedte
hoogte
x
-
prijs