Professionals hebben vrijheid nodig

Professionele fotografen en grafisch ontwerpers willen geen uitgebreide handleiding met hun fotoboek moeten meesturen, maar direct eersteklas resultaten zien. Met de PDF-upload krijgt u zonder er woorden aan vuil te maken uw perfect fotoboek. Werk zoals u gewend bent met Adobe InDesign® of QuarkXPress® en wij drukken uw fotoboek precies zo af, zoals u het ontworpen hebt. In premium kwaliteit.
Een PowerPoint als PDF exporteren en uploaden is helaas niet mogelijk.

Gewenste lay-out op maat

Ook professionals hebben we vele fotoboekvarianten te bieden, die u met uw eigen ontwerpprogramma kunt maken. Geef ons het gewenste formaat, het papier en het aantal pagina's, dan geven wij aan wat de precieze maten zijn voor de kaft en het binnenwerk. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat alles perfect past, maak dan gebruik van onze Adobe InDesign® templates inclusief voorinstellingen.

Goed doordacht en eenvoudig uitgevoerd: templates

Het is van belang om de eenvoudige dingen in het leven te waarderen. Maak daarom als professioneel fotograaf gebruik van onze speciale templates voor Adobe InDesign® en gebruik de voorinstellingen om uw bestelling als PDF te kunnen plaatsen. Zo krijgt u het perfecte fotoboek, pagina na pagina.

Stap voor stap

Bij WhiteWall helpen we u snel aan een perfect fotoboek. Ontwerp uw boek met het ontwerpprogramma dat u plezierig vindt en creëer een aparte PDF voor de kaft en voor het binnenwerk. Opdat er geen instellingen uit Adobe InDesign® verloren kunnen gaan, raden wij u aan om de voorinstellingen te gebruiken. Upload beide PDF's en bestel met slechts één klik uw fotoboek.

Mac of Windows? Alles kan!

Natuurlijk zijn we ons er bij WhiteWall van bewust dat er Apple-fans en Windows-fanaten zijn. Maar we staan ook open voor andere moderne besturingssystemen. Perfectie is het enige wat bij ons telt. Maak uw fotoboek op uw Macbook of met uw Windows computer, wij zorgen ervoor dat u tevreden bent met het resultaat.

breedte
hoogte
x
-
prijs