• Premium inkjetdruk

  Duidelijk betere weergave van de details dan in gewone fotoboeken

 • Vantopkwaliteit

  Tot maar liefst
  252 pagina's

 • PUR-lijbinding

  Elastische lijm voor stevige B31premium fotoboeken

 • Eersteklas papier

  Van glanzend tot zijdemat: gegarandeerd indrukwekkend

 • Linnen

  4 verschillende kleuren

Overzicht formaten met linnen kaft
A5 liggend Vierkant 20 cm A4 staand A4 Quer Vierkant 30 cm A3 liggend
Papier 20,4 x 15,0 18,5 x 18,5 20,4 x 27,0 29,6 x 21,0 30,0 x 29,4 40,0 x 30,0
Kaft 20,8 x 15,6 18,9 x 19,1 20,8 x 27,6 30,2 x 21,6 30,4 x 30,0 40,4 x 30,0
Pagina 24 - 144 24 - 144 24 - 144 24 - 252 36 - 252 36 - 252
Prijzen tonen
Overzicht prijzen met linnen kaft
Prijzen
Prijzen verbergen
Een subtiele linnen kaft voor uw fotoboek

Maakt u een fotoboek voor uw moeder, broer, buurvrouw of gewoon voor uzelf? Met onze fijn geweven linnen kaft zit u altijd goed. Met de keuze uit 8 verschillende kleuren en een stabiele kartonnen kaft, voldoet ook deze cover aan onze hoge standaard.

Goed is niet goed genoeg: premium fotopapier

Elk van onze fotopapieren die u kunt kiezen voor uw fotoboek zijn van de hoogste premium kwaliteit. Ons standaardpapier heeft een zijdezachte glans, het fotopapier met zijdeglans afwerking zorgt voor intensieve kleuren, ons premium papier noemen we onze "alleskunner" en premium mat ongecoat heeft een artistieke matte glans.

meer

Ons klassieke 170g/m²-standaardpapier zorgt voor heldere kleuren en een natuurlijke uitstraling. Met het 250g/m² dikke fotopapier met zijdeglans worden de details op uw foto's nog scherper en de kleurenglans intensiever. Ons "Premium zijdemat" geeft de details op uw foto's een zachtere uitstraling, en door het 250g/m² dikke papier is het erg robuust. Het designpapier premium mat ongecoat is met zijn 170g/m² aanzienlijk lichter, maar daardoor niet minder indrukwekkend. Dit exclusieve papier laat uw foto's stralen, terwijl tegelijkertijd reflecties uitblijven, dankzij de matte afwerking.

minder
Standaard zijdenmat

Ons klassieke 170g/m²-standaardpapier zorgt voor heldere kleuren en een natuurlijke uitstraling.

Premium met zijdeglans afwerking

Met het 250g/m² dikke fotopapier met zijdeglans afwerking worden de details op uw foto's nog scherper en de kleurenglans intensiever.

Premium zijdemat

Ons "Premium zijdemat" geeft de details op uw foto's een zachtere uitstraling. Het 250g/m² dikke papier is erg robuust.

Premium mat ongecoat

Het designpapier Premium mat ongecoat is met zijn 170g/m² aanzienlijk lichter, maar daardoor niet minder indrukwekkend. Dit exclusieve papier laat uw foto's stralen, terwijl tegelijkertijd reflecties uitblijven, dankzij de matte afwerking.

Ewigkeiten vergehen, PUR bleibt bestehen

Een fotoboek maakt u natuurlijk voor het leven. Met onze PUR-lijmbinding kunt u uw premium digitaaldruk fotoboek met linnen kaft generatie na generatie bekijken, zonder dat er pagina's zullen loslaten of vouwen in de rug ontstaan.

Een goede bescherming

Om goede voorzorg bekommeren wij ons elke dag. Wij drukken uw fotoboek af met een beschermend schutblad voorin. Met welk schutblad geeft u natuurlijk aan: modern wit met een stevige structuur of exclusief zwart met een fijn geribd watermerk. Beide papiersoorten zullen u niet teleurstellen.

Zes formaten

Samen kunnen we uw perfecte fotoboek samenstellen. Met zes verschillende formaten, kunt u uw fotoboek elk gewenst formaat geven; vierkant, staand of liggend. U kunt daarbij zelfs maar liefst tot wel 252 pagina's vullen met uw beste foto's.

Fotoboek online of online ontwerpen

Er zijn twee wegen die naar een onvergetelijk fotoboek leiden: online met de foto-assistent of offline met een professionele PDF. Kies de optie die voor u het beste werkt.

meer

Als professional weet u natuurlijk als geen ander hoe uw fotoboek eruit moet komen te zien. Ontwerp uw fotoboek eenvoudigweg in uw eigen ontwerpprogramma en stuur ons slechts het PDF-bestand. Klanten die snel een fotoboek willen maken of hulp nodig hebben van onze foto-assistent kunnen binnen 5 minuten online het perfecte fotoboek samentstellen.

minder
Nu ontwerpen
breedte
hoogte
x
-
prijs