• Premium inkjetdruk

  Duidelijk betere weergave van de details dan in gewone fotoboeken

 • Topkwaliteit

  Tot maar
  liefst 252 pagina's

 • PUR-lijbinding

  elastische lijm voor stevige
  premium fotoboeken

 • Eersteklas papier

  Van glanzend tot zijdemat:
  gegarandeerd indrukwekkend

 • Hardcover: leren

  Voor een
  levenslang plezier

Overzicht formaten met leren kaft
A5 liggend Vierkant klein A4 staand A4 liggend Vierkant groot A3 liggend
Papier 20,4 x 15,0 18,5 x 18,5 20,4 x 27,0 29,6 x 21,0 30,0 x 29,4 40,0 x 30,0
Kaft 20,8 x 15,6 18,9 x 19,1 20,8 x 27,6 30,2 x 21,6 30,4 x 30,0 40,4 x 30,0
Pagina 24 - 144 24 - 144 24 - 144 24 - 252 36 - 252 36 - 252
Prijzen tonen
Overzicht prijzen met leren kaft
Prijzen
Prijzen verbergen
Leer is weer helemaal in

Klassiek zwart, chique bruin of een krachtige kleur. Met onze leren kaft creëert u een premium digitaal fotoboek met stijl. Maak uw fotoboek online en vul tot wel 252 pagina's met uw favoriete foto's. Of maak uw fotoboek online met uw eigen ontwerpprogramma en upload het als PDF.

De beste papieren

Elk van onze fotopapieren die u kunt kiezen voor uw fotoboek zijn van de hoogste premium kwaliteit. Ons standaardpapier heeft een zijdezachte glans, het fotopapier met zijdeglans afwerking zorgt voor intensieve kleuren, ons premium papier noemen we onze "alleskunner" en premium mat ongecoat heeft een artistieke matte glans.

meer

Ons klassieke 170g/m²-standaardpapier zorgt voor heldere kleuren en een natuurlijke uitstraling. Met het 250g/m² dikke fotopapier met zijdeglans worden de details op uw foto's nog scherper en de kleurenglans intensiever. Ons "Premium zijdemat" geeft de details op uw foto's een zachtere uitstraling, en door het 250g/m² dikke papier is het erg robuust. Het designpapier premium mat ongecoat is met zijn 170g/m² aanzienlijk lichter, maar daardoor niet minder indrukwekkend. Dit exclusieve papier laat uw foto's stralen, terwijl tegelijkertijd reflecties uitblijven, dankzij de matte afwerking.

minder
Standaard zijdenmat

Ons klassieke 170g/m²-standaardpapier zorgt voor heldere kleuren en een natuurlijke uitstraling.

Premium met zijdeglans afwerking

Met het 250g/m² dikke fotopapier met zijdeglans afwerking worden de details op uw foto's nog scherper en de kleurenglans intensiever.

Premium zijdemat

Ons "Premium zijdemat" geeft de details op uw foto's een zachtere uitstraling. Het 250g/m² dikke papier is erg robuust.

Premium mat ongecoat

Het designpapier Premium mat ongecoat is met zijn 170g/m² aanzienlijk lichter, maar daardoor niet minder indrukwekkend. Dit exclusieve papier laat uw foto's stralen, terwijl tegelijkertijd reflecties uitblijven, dankzij de matte afwerking.

Het geheim van een lang leven: PUR

Wie veel tijd steekt in het ontwerpen van een premium digitaaldruk fotoboek, wil er natuurlijk ook lang van kunnen genieten. WhiteWall maakt daarom gebruik van de extreem sterke PUR-lijmbinding. Dankzij deze elastische lijm kunt u uw fotoboek met leren kaft tientallen jaren lang keer op keer inkijken zonder dat de pagina's zullen loslaten.

Het perfecte schutblad

WhiteWall heeft meteen twee schutbladen en die zijn allebei perfect. Het moderne wit is net zo hoogwaardig als het chique zwart. In beide gevallen ziet u op het hoogwaardige papier een fijne ribstructuur. U beslist welke opening u wilt voor uw in leer gebonden fotoboek.

Groot of klein

Een leren fotoboek mag een zeker formaat hebben. WhiteWall biedt u daarom zes verschillende formaten aan; staand, liggend en vierkant, in verschillende groottes. Daarnaast kunt u uw fotoboek maar liefst 252 pagina's geven.

Met succes een fotoboek ontwerpen

Om gemakkelijk en in alle rust uw perfecte fotoboek te kunnen maken, bieden we u twee opties. Online, met of zonder hulp van onze foto-assistent, of offline. Gebruik offline uw eigen ontwerpprogramma en upload vervolgens het PDF. Beide opties leiden tot een fantastisch fotoboek.

meer

Snel, sneller, het snelst. Online kunt u in no time uw fotoboek samenstellen. Het record ligt momenteel bij slechts 5 minuten! Onze foto-assistent heeft niet langer nodig om al uw wensen om te zetten in het fotoboek van uw dromen. Als professional weet u al precies wat u wilt, dus heeft u geen hulp nodig van onze assistent. Daarom bestaat ook de mogelijkheid om uw fotoboek als PDF te uploaden. Ontwerp uw fotoboek eenvoudigweg met uw eigen ontwerpprogramma en exporteer het vervolgens als PDF.

minder
Nu ontwerpen
breedte
hoogte
x
-
prijs