Velvety Soft or Smartly Glossy
 • Tot wel

  144 pagina's
  van topkwaliteit

 • PUR-lijmbinding

  elastische lijm voor stevige B31premium fotoboeken

 • Eersteklas papier

  van glanzend tot zijdemat: gegarandeerd indrukwekkend

 • Morderne paperback

  de dynamisch kaft voor alle gelegenheden

Overzicht paperback formaten
A5 liggend Vierkant 20 cm A4 staand
Papier 21,0 x 15,6 19,1 x 19,1 21,0 x 27,6
Kaft 21,0 x 15,6 19,1 x 19,1 21,0 x 27,6
Pagina's 24 - 144 24 - 144 24 - 144
Prijzen tonen
Overzicht paperback prijzen
Prijzen
Prijzen verbergen
Flexibel, dynamisch en modern

Onze paperback is sterker dan hij lijkt. Uw premium digitaaldruk fotoboek met flexibele kaft biedt vele mogelijkheden voor uw wensen wat betreft motiefindeling. Bovendien kunt u uw fotoboek eenvoudig online ontwerpen.

Fluwelig zwart of smart glanzend

De fotoboek softcovers van WhiteWall zijn altijd van de hoogste kwaliteit, ook al zouden ze oppervlakkig bekeken niet sterker van elkaar kunnen verschillen. Het ene cover ziet er met de Soft-Touch-Look fluweelzacht en chic uit, het andere is cool glanzend en stralend. Uw wensmotieven komen op alle oppervlaktes uitstekend tot hun recht. Volg uw persoonlijke voorkeur en kies uw softcover helemaal zelf, de rest neemt WhiteWall van u over. Uw premium digitaaldruk fotoboek zal in elk geval in iedere boekenkast een blikvanger zijn en onderweg een optisch highlight.GLANZEND

Fluwelig zwart of smart glanzend

De fotoboek softcovers van WhiteWall zijn altijd van de hoogste kwaliteit, ook al zouden ze oppervlakkig bekeken niet sterker van elkaar kunnen verschillen. Het ene cover ziet er met de Soft-Touch-Look fluweelzacht en chic uit, het andere is cool glanzend en stralend. Uw wensmotieven komen op alle oppervlaktes uitstekend tot hun recht. Volg uw persoonlijke voorkeur en kies uw softcover helemaal zelf, de rest neemt WhiteWall van u over. Uw premium digitaaldruk fotoboek zal in elk geval in iedere boekenkast een blikvanger zijn en onderweg een optisch highlight.SOFTTOUCH

Premium kwaliteit: bladzijde na bladzijde

Elk van onze fotopapieren die u kunt kiezen voor uw fotoboek zijn van de hoogste premium kwaliteit. Ons standaardpapier heeft een zijdezachte glans, het fotopapier met zijdeglans afwerking zorgt voor intensieve kleuren, ons premium papier noemen we onze "alleskunner" en premium mat ongecoat heeft een artistieke matte glans.

meer

Ons klassieke 170g/m²-standaardpapier zorgt voor heldere kleuren en een natuurlijke uitstraling. Met het 250g/m² dikke fotopapier met zijdeglans worden de details op uw foto's nog scherper en de kleurenglans intensiever. Ons "Premium zijdemat" geeft de details op uw foto's een zachtere uitstraling, en door het 250g/m² dikke papier is het erg robuust. Het designpapier premium mat ongecoat is met zijn 170g/m² aanzienlijk lichter, maar daardoor niet minder indrukwekkend. Dit exclusieve papier laat uw foto's stralen, terwijl tegelijkertijd reflecties uitblijven, dankzij de matte afwerking.

minder
Standaard zijdenmat

Ons klassieke 170g/m²-standaardpapier zorgt voor heldere kleuren en een natuurlijke uitstraling.

Premium met zijdeglans afwerking

Met het 250g/m² dikke fotopapier met zijdeglans afwerking worden de details op uw foto's nog scherper en de kleurenglans intensiever.

Premium zijdemat

"Premium zijdemat" geeft uw foto een zachte uitstraling en is zeer robuust met een dikte van 250 g/m².

Premium mat ongecoat

Premium mat ongecoat geeft laat uw foto krachtig stralen. Op het matte oppervlak van dit 170 g/m² dikke designpapier maken reflecties geen schijn van kans.

Pure kracht door PUR-lijmbinding

Wat het dynamische paperback fotoboek belooft, moet onze lijmbinding nakomen. De klassieke Hotmelt-verlijming was niet afdoende voor onze hoge eisen. Daarom gebruiken we nu de extreem sterke PUR-lijmbinding. PUR zorgt voor een flexibele en tegelijkertijd stevige verbinding. En dat zonder vouwsporen achter te laten op de kaft.

Al het goede komt in drievoud

WhiteWall stelt u drie verschillende formaten ter beschikking, om uw foto's de optimale ruimte te bieden, met tot wel 144 pagina's. Laat uw premium digitaaldruk paperback fotoboek afdrukken als A5 liggend, handig vierkant formaat of als A4 staand. Alle opties zijn mogelijk.

Twee wegen, één doel

WhiteWall biedt iedereen de mogelijkheid die het beste bij hem past. Snelle fotografen kunnen eenvoudig online hun premium digitaaldruk fotoboek ontwerpen. Professionele fotografen kunnen eenvoudigweg hun eigen programma's werken en vervolgens een PDF-bestand uploaden.

meer

Niemand hoeft lang op zijn premium digitaaldruk fotoboek te wachten. Het ligt eraan hoe lang u erover doet om uw digitale fotoboek bij ons af te geven! Met de foto-assistent kunt u online al binnen 5 minuten een fotoboek samenstellen. Professionele fotografen kunnen eenvoudigweg hun eigen programma's werken en vervolgens een PDF-bestand uploaden.

minder
Nu ontwerpen
breedte
hoogte
x
-
prijs