• Premium inkjetdruk

  Duidelijk betere weergave van de details dan in gewone fotoboeken

 • Tot maar liefst

  252 pagina's
  van topkwaliteit
   

 • PUR lijmbinding

  Enorm elastische lijm voor stabiele premium fotoboeken
   

 • Eersteklas papier

  Glanzend fotopapier voor
  een stralend effect
   

 • Een chique hardcover

  Voor een levenslang
  plezier
   

Overzicht hardcover formaten
A5 liggend Vierkant klein A4 staand A4 liggend Vierkant groot A3 liggend
Papiersoort 20,4 x 15,0 18,5 x 18,5 20,4 x 27,0 29,6 x 21,0 30,0 x 29,4 40,0 x 30,0
Kaft 20,8 x 15,6 18,9 x 19,1 20,8 x 27,6 30,2 x 21,6 30,4 x 30,0 40,4 x 30,0
Pagina 24 - 144 24 - 144 24 - 144 24 - 252 36 - 252 36 - 252
Prijzen tonen
Overzicht hardcover prijzen
Prijzen
Prijzen verbergen
Een harde buitenkant

Onze WhiteWall hardcovers kunnen wel tegen een stootje. Zoals u van ons gewend bent, stellen we ook in dit geval hoge eisen aan de kwaliteit van de kaft.

meer

Onze robuuste hardcover biedt daarom de perfecte bescherming voor de waardevolle inhoud van uw fotoboek.

minder
Fluweelzacht en zijdeglans

In ons fotoboek met harde kaft komen uw motieven fantastisch tot hun recht. Mat papier zorgt voor zachte contouren en glanzend papier is onze eersteklas standaard. De fluweelzachte soft touch kaft zorgt voor een bijzonder effect, zelfs zonder een opvallende foto is dit een blikvanger. Met de glanzende variant zit u altijd goed. De krachtige kleuren en buitengewone glans maakt van uw premium digitaaldruk fotoboek een opvallende verschijning in uw boekenkast.GLANZEND

Fluweelzacht en zijdeglans

In ons fotoboek met harde kaft komen uw motieven fantastisch tot hun recht. Mat papier zorgt voor zachte contouren en glanzend papier is onze eersteklas standaard. De fluweelzachte soft touch kaft zorgt voor een bijzonder effect, zelfs zonder een opvallende foto is dit een blikvanger. Met de glanzende variant zit u altijd goed. De krachtige kleuren en buitengewone glans maakt van uw premium digitaaldruk fotoboek een opvallende verschijning in uw boekenkast.SOFTTOUCH

Geduldig en veeleisend: de fotopapieren van WhiteWall

Elk van onze fotopapieren die u kunt kiezen voor uw fotoboek zijn van de hoogste premium kwaliteit. Ons standaardpapier heeft een zijdezachte glans, het fotopapier met zijdeglans afwerking zorgt voor intensieve kleuren, ons premium papier noemen we onze "alleskunner" en premium mat ongecoat heeft een artistieke matte glans.

meer

Ons klassieke 170g/m²-standaardpapier zorgt voor heldere kleuren en een natuurlijke uitstraling. Met het 250g/m² dikke fotopapier met zijdeglans worden de details op uw foto's nog scherper en de kleurenglans intensiever. Ons "Premium zijdemat" geeft de details op uw foto's een zachtere uitstraling, en door het 250g/m² dikke papier is het erg robuust. Het designpapier premium mat ongecoat is met zijn 170g/m² aanzienlijk lichter, maar daardoor niet minder indrukwekkend. Dit exclusieve papier laat uw foto's stralen, terwijl tegelijkertijd reflecties uitblijven, dankzij de matte afwerking.

minder
Standaard zijdenmat

Ons klassieke 170g/m²-standaardpapier zorgt voor heldere kleuren en een natuurlijke uitstraling.

Premium met zijdeglans afwerking

Met het 250g/m² dikke fotopapier met zijdeglans afwerking worden de details op uw foto's nog scherper en de kleurenglans intensiever.

Premium zijdemat

Ons "Premium zijdemat" geeft de details op uw foto's een zachtere uitstraling. Het 250g/m² dikke papier is erg robuust.

Premium mat ongecoat

Het designpapier premium mat ongecoat is met zijn 170g/m² aanzienlijk lichter, maar daardoor niet minder indrukwekkend. Dit exclusieve papier laat uw foto's stralen, terwijl tegelijkertijd reflecties uitblijven, dankzij de matte afwerking.

PUR - dat laat nooit meer los

Bij WhiteWall zijn we niet zomaar tevreden. Daarom nemen we geen genoegen met de standaard lijmmethoden, maar hebben we gekozen voor de PUR lijmbinding. PUR garandeert, dat uw fotoboek zelfs na tientallen keren openen, er nog uit zal zien alsof u het voor het eerst uit de kast haalt.

meer

Zelfs uw favoriete pagina zal geen sporen achterlaten op de rug van het boek, hoe vaak u de pagina ook bekijkt. Dankzij de elastische lijm, blijft de rug ongeschonden, ook na veelvuldig gebruik.

minder
Een volmaakte bescherming

Onze voorzorg voor een goed product is prima, onze schutbladen voor uw fotoboek met hardcover zijn dat ook. De witte variant ziet er modern uit, licht geribd en stevig gestructureerd. De zwarte versie beantwoordt aan een exclusieve smaak met een even fijn geribd watermerk. Beide types schutblad geven uw fotoboek datgene waar u op hoopt als u het zelf vormgeeft. Altijd en altijd weer.

Zes formaten creëren keuzevrijheid

U geeft de richting aan, wij brengen u erheen! Want met 6 verschillende mogelijkheden krijgen uw foto's in uw fotoboek vierkant, staand of liggend, van A5 tot A3, op tot wel 252 pagina's de beste presentatie ruimte die u zich kunt wensen.

Twee bestelmogelijkheden, één doel

Er zijn meer wegen die tot een perfect fotoboek leiden. Ontwerp uw premium digitaaldruk fotoboek snel en eenvoudig online of vertrouw geheel op eigen programma's. De keuze is aan u.

meer

De snelste manier om het perfecte fotoboek te ontwerpen, vindt u online. Onze foto-assistent helpt u snel op weg naar uw einddoel. Grafisch ontwerpers en fotografen, die beroepsmatig met ons werken, hoeven zich natuurlijk aan geen enkele regel te houden. WhiteWall maakt van elk professionele PDF-bestand een hoogwaardig fotoboek.

minder
Nu ontwerpen
breedte
hoogte
x
-
prijs