• Premium inkjetdruk

  Duidelijk betere weergave van de details dan in gewone fotoboeken

 • Tot maar

  Liefst 252
  pagina's van
  topkwaliteit

 • PUR-lijbinding

  elastische lijm
  voor stevige
  B31premium fotoboeken

 • Eersteklas papier

  Van glanzend tot
  zijdemat: gegarandeerd
  indrukwekkend

 • Bedrukte linnen kaft

  Voor een
  levenslang
  plezier

Overzicht formaten met bedrukte linnen kaft
A5 liggend Vierkant klein A4 staand A4 liggend Vierkant groot A3 liggend
Papier 20,4 x 15,0 18,5 x 18,5 20,4 x 27,0 29,6 x 21,0 30,0 x 29,4 40,0 x 30,0
Kaft 20,8 x 15,6 18,9 x 19,1 20,8 x 27,6 30,2 x 21,6 30,4 x 30,0 40,4 x 30,0
Pagina 24 - 144 24 - 144 24 - 144 24 - 252 36 - 252 36 - 252
Prijzen tonen
Overzicht prijzen met bedrukte linnen kaft
Prijzen
Prijzen verbergen
Een echt meesterwerk

Om uw kaft een persoonlijk tintje te geven, kunt u uw favoriete foto op het linnen laten afdrukken. De structuur en lichte glans van het linnen geeft uw foto een bijzonder effect, voor net even dat beetje extra.

Vier soorten fotopapier

Elk van onze fotopapieren die u kunt kiezen voor uw fotoboek zijn van de hoogste premium kwaliteit. Ons standaardpapier heeft een zijdezachte glans, het fotopapier met zijdeglans afwerking zorgt voor intensieve kleuren, ons premium papier noemen we onze "alleskunner" en premium mat ongecoat heeft een artistieke matte glans.

meer

Ons klassieke 170g/m²-standaardpapier zorgt voor heldere kleuren en een natuurlijke uitstraling. Met het 250g/m² dikke fotopapier met zijdeglans worden de details op uw foto's nog scherper en de kleurenglans intensiever. Ons "Premium zijdemat" geeft de details op uw foto's een zachtere uitstraling, en door het 250g/m² dikke papier is het erg robuust. Het designpapier premium mat ongecoat is met zijn 170g/m² aanzienlijk lichter, maar daardoor niet minder indrukwekkend. Dit exclusieve papier laat uw foto's stralen, terwijl tegelijkertijd reflecties uitblijven, dankzij de matte afwerking.

minder
Standaard zijdenmat

Ons klassieke 170g/m²-standaardpapier zorgt voor heldere kleuren en een natuurlijke uitstraling.

Premium met zijdeglans afwerking

Met het 250g/m² dikke fotopapier met zijdeglans afwerking worden de details op uw foto's nog scherper en de kleurenglans intensiever.

Premium zijdemat papier

Wie zijn foto's zachte contouren wil geven, doet er goed aan om te kiezen voor onze 250g/m² dikke en robuuste alleskunner; "Premium zijdemat".

Premium mat ongecoat

Het designpapier Premium mat ongecoat is met zijn 170g/m² aanzienlijk lichter, maar daardoor niet minder indrukwekkend. Dit exclusieve papier laat uw foto's stralen, terwijl tegelijkertijd reflecties uitblijven, dankzij de matte afwerking.

PUR - dat laat nooit meer los

Wanneer u een fotoboek maakt, doet u dat om het jaar na jaar weer in te kunnen kijken. Dankzij onze elastische PUR-lijmbinding zal uw premium digitaaldruk fotoboek met linnen kaft, van generatie op generatie over kunnen gaan, zonder dat er pagina's uitvallen of er zelfs maar een vouw in de rug ontstaat.

De perfecte bescherming

U hebt tot nu toe geen aandacht besteed aan schutbladen? Daarbij zijn die net zo belangrijk als tafelkleden van hoge kwaliteit. Wat helpen duur porselein en hoge kookkunst als alles op gescheurd papier wordt gepresenteerd. Precies zo is het ook van voordeel voor uw foto's en designs in uw zelf ontworpen fotoboek als ze op een nette manier worden aangekondigd. Modern en stijlzeker met het witte schutblad of klassiek elegant met de zwarte variant.

Zes formaten

Om uw perfecte premium digitaaldruk fotoboek te kunnen maken, geven we u de keuze uit maar liefst zes verschillende formaten. Staand, liggend of vierkant in verschillende groottes. U kunt hierbij tot wel 252 pagina's kiezen.

Online of offline

Bij WhiteWall zorgen we ervoor dat elke klant zijn of haar fotoboek kan maken. We hebben daarom twee verschillende opties. Online met behulp van onze foto-assistent of offline voor de professionals onder ons. Maak dan gebruik van uw eigen ontwerpprogramma en upload het PDF.

meer

Wanneer u professioneel fotograaf bent en al vele fotoboeken hebt gemaakt, kunt u gebruik maken van uw eigen vertrouwde programma's en slechts het PDF-bestand uploaden. Klanten die graag snel een fotoboek willen maken of geen ervaring hebben met professionele programma's, raden we aan om onze foto-assistent te gebruiken. U kunt hiermee al binnen 5 minuten het perfecte fotoboek samenstellen.

minder
Nu ontwerpen
breedte
hoogte
x
-
prijs