Twee mogelijkheden voor een perfect fotoboek

  • In uw browser ontwerpen, online opslaan,
    overal en altijd bereikbaar

    Meer informatie
  • PDF-upload voor professionals met praktische InDesign templates

    Meer informatie
Nu starten
Uw foto’s verdienen het allerbeste – een fotoboek van WhiteWall

Tussen artistieke foto’s en selfies ligt een wereld van verschil, tussen professionals en andere fotografen niet meer. WhiteWall laat alle Foto’s in het fotoboek in hochste qualiteit tot hun recht komen.

Een kaft spreekt boekdelen

De eerste indruk weegt het zwaarst en u weet zelf heel goed hoe uw foto’s het beste tot hun recht komen. Met de klassieke hardcover, de flexibele paperback, met een linnen kaft of toch met een chique leren kaft. Het formaat kunt u naar believen aanpassen, WhiteWall maakt alles mogelijk van A5 tot A3.

Een kaft spreekt boekdelen
Uit goede ervaring: topkwaliteit

WhiteWall weet niet alleen veel klanten tevreden te stellen, maar ook de critici die er hun beroep van gemaakt hebben om fouten te vinden. Naast 9 keer als winnaar uit de bus te zijn gekomen bij verschillende tests, hebben we ook talrijke onderscheidingen gekregen van onafhankelijke redacties.

verder lezen

Deze positieve feedback hebben we te danken aan onze eersteklas productie en afwerking en onze premium kwaliteit. Terwijl u onze lovende kritieken leest, werken wij er alweer aan om onze kwaliteit verder te verhogen.

minder
Photo Book, Award-Winning
Optie nr. 1 – Online direct tot perfectie

Geduld is een schone zaak, iets dat vaak op de proef wordt gesteld. Bij WhiteWall bieden we u liever een snelle service, zodat u binnen 5 minuten en zonder software te downloaden uw eigen fotoboek online kunt ontwerpen – met Windows of Mac.

verder lezen

Neemt u liever de tijd om uw fotoboek samen te stellen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. U kunt uw fotoboek eenvoudig online opslaan en er later verder aan werken. Wanneer u hulp nodig hebt bij het kiezen uit de vele mogelijkheden, kunt u gebruik maken van onze foto-assistent. Wanneer u hulp nodig hebt van vrienden of familie, nodigt u ze uit per mail of via facebook. Samen of iedereen achter zijn eigen computer, kunt u het perfecte fotoboek samenstellen. En omdat u direct online kunt beginnen, hoeft u niet meer te wachten totdat u thuis bent. U kunt al liggend op het strand beginnen met uw fotoboek.

minder
Photo Book, create online
Optie nr. 2 – PDF-upload voor professionals

Van professional tot professional hoeven we niet veel woorden vuil te maken. Daarom bieden we alle professionele fotografen, media ontwerpers en grafisch designers de mogelijkheid aan om hun kant en klare PDF-bestand in te sturen. Om uw werk te verlichten, hebben we naast een handleiding voor het ontwerpen van een fotoboek als PDF ook templates ter beschikking gesteld voor Adobe InDesign®.

verder lezen

Op deze manier komen al uw instellingen, van aantal pagina’s tot afloop, zonder misverstanden te creëren bij ons aan en worden gegarandeerd zo omgezet. Ontwerp uw fotoboek met uw eigen designprogramma op uw Mac of Windows computer en maak daarbij gebruik van onze voorinstellingen, zodat er bij het exporteren geen informatie verloren gaat. Een laatste belangrijke opmerking: een PDF-bestand dat met Word of PowerPoint wordt gemaakt, is niet geschikt om fotoboeken te maken.

minder
Photo Book, PDF-Upload Nu starten