ultraHD-afdruk onder acrylglas
inkl. Versand
Eigen foto uploaden
Met testfoto uitproberen
Incl. ophangsysteem ter waarde van
Incl. ophangsysteem
ter waarde van

Maximale beeldkwaliteit
Ongeëvenaarde detailweergave
Echte fotoafdruk
Zeer glanzende kleuren
De HD-vesie van de acrylbestseller
Duidelijk verhoogde resolutie en scherpte
Heldere en realistische afbeelding
Fuji Crystal DP II
Verhoogde verzadiging en stralingskracht
Immense dieptewerking
Inclusief
ophangsysteem
Meer den 100 keer
testwinnaar
Kleurmanagement met
ICC-profielen
75 jaar
kleurenglans
Modernste technologie voor extreme scherpte: UltraHD-afdruk onder acrylglas

Hoge resolutie, weinig ruis en een enorme mate van detail is nu met veel moderne camera's, zowel met spiegelreflex- als mediumformaat camera's mogelijk. Zelfs de smartphone-camera's zijn technisch geëvolueerd. Om deze verbetering in de opnamekwaliteit ook op foto's zichtbaar te maken, hebben we onze bestsellers verder ontwikkeld en presenteren we nu met ultraHD-afdrukken onder acrylglas scherpte en detail tot in de perfectie. Vergeleken met klassieke foto's bieden de ultraHD-afdrukken een aanzienlijk verbeterde resolutie en bereiken zo een duidelijk toegenomen scherpte in de fijne beelddetails.

 • Nieuw belichtingsproces door vaste lasers: de gelijk blijvende afstand van de laser tot het papier zorgt voor maximale kwaliteit in alle vlakken van het beeld.
 • Opslag onder airconditioning: het speciale merkpapier krijgt optimale vlakheid tijdens de belichting.
 • Beeldoptimalisering met software: perfect gebruik van het volledige vermogen tijdens de belichting
Maximale dichtheid van detail en nauwkeurige contouren met ultraHD-afdrukken onder acrylglas

Met de ultraHD-afdrukken onder acrylglas maakt WhiteWall het mogelijk om de kleinste details van uw foto's te benadrukken. Door de belichting blijft de ultraHD-afdruk, zelfs van dichtbij bekeken, absoluut nauwkeurig qua details, zelfs bij foto's in groot formaat - mits voldoende beeldkwaliteit. Het resultaat toont zich perfect realistisch en komt overeen met het natuurlijke zicht en met het vermogen van de retina om alle beeldinformatie te bundelen en als één geheel te zien. Het bijzondere realisme bereikt WhiteWall door het combineren van de nieuwste technologie en de uitstekende beeldoptimalisatie met behulp van software die hiervoor het volledige beeldmateriaal analyseert en verfijnt. Als ultraHD-afdruk onder acrylglas komen de exacte contouren en details in toenemende mate tot uitdrukking.

Stralende kleuren en sterke contrasten

Zelfs extreme lichtomstandigheden kunnen op ultraHD-afdrukken onder acrylglas van WhiteWall natuurgetrouw worden weergegeven. Zeer lichte en overeenkomstige donkere gebieden kunnen verschillend worden afgebeeld. Door een hoger dynamisch bereik en een grotere maximale dichtheid krijgen uw ultraHD-afdrukken onder acrylglas bovendien meer kleurintensiteit en hebben ze meer contrast dan traditionele echte foto's. Bovendien sluiten constante productieomstandigheden in onze nieuwe methode zelfs afwijkingen bij nabestelling bijna volledig uit.

 • Scherpe contrasten en enorme kleurintensiteit
 • Verhoogd dynamisch effect door gedifferentieerde helderheidsgradaties
 • Consistente productieomstandigheden optimaliseren nauwkeurigheid bij herhaalde belichtingen

 • [1] Fotoafdruk, [2] UltraHD-Abzug
Een revolutie in de klassieke belichting

Geen enkele methode is beter geschikt om drukraster te voorkomen dan de klassieke belichting op fotopapier. Om de evolutie van de moderne cameratechnologie ook op uw foto's zichtbaar te maken, hebben we bij WhiteWall het proces verder ontwikkeld en de traditionele aanpak gemoderniseerd en geperfectioneerd: de hoge resolutie en scherpe [1]

resultaten die we dankzij revolutionaire technologie bereiken, is uitstekend op ons betrouwbaar fotopapier Fuji Crystal DP II [2] te zien. Het hoogglans kleurenpapier is door zijn uitzonderlijke beeldkwaliteit ook ideaal geschikt voor digitale vergrotingen.

Uw foto als afwerking onder briljant-helder acrylglas met alu-Dibond achterkant

De kwaliteiten van de scherpe, gedetailleerde en contrastrijke ultraHD-afdruk [2] tonen zich in de perfectie onder acrylglas [1]. Het lichte en onbreekbare materiaal versterkt het effect van echte foto's en benadrukt de kleurenschittering en de diepte van het motief. Door gebruik te maken van een blijvend elastisch silicone wordt uw ultraHD-afdruk in de afwerking zonder bellen en scheurtjes duurzaam beschermd en verzegeld. Bovendien is onze silicone extreem belastbaar en beschermt zelfs tegen uitzetting van het materiaal bij temperatuurschommelingen. De achterwand van 3 mm dik alu-Dibond [3] - bestaande uit 2 beklede aluminium platen met een kern van polyethyleen - completeert het totaalbeeld.

 • 2 mm acrylglas: subtiele diepte en levendige kleuren in premiumkwaliteit voor decente acrylglaseffecten en grote bestellingen
 • 4 mm acrylglas: enorme dieptewerking met briljante kleuren en scherpte tot in het detail voor ervaren fotografen en professionals – ook voor presentaties in galeries en exposities

 • Minimale grootte: 9x9 cm, Maximale grootte: 248x122 cm

 • [4] NIEUW - Optie Lijst: Slimline-omlijsting - Een edele lijst voor uw foto - 1 mm brede, 0,5 cm diepte omlijsting van aluminium
Ophangmogelijkheden voor Acryl-verzegelingen: klaar voor de presentatie

Onze ophang-elementen op de achterkant maken een ongecompliceerde en veilige ophanging mogelijk. Afhankelijk van het gekozen formaat onderscheiden we tussen 3 soorten van ophanging, die standaard gemonteerd worden:

 • [1] ophanghaken, voor formaten tot 25cm zijdelengte
 • [2] tweedelige aluminium rails, voor formaten met een zijdelengte tussen 26cm en 50cm
 • [3] rondom gemonteerde aluminium rails, voor formaten met meer dan 50cm zijdelengte

 • naar wens ook zonder ophanging mogelijk
 • alle elementen zijn compatibel met galerie-rails
Speciale kunstverpakking en gecertificeerde verzending

Elke ultraHD-afdruk onder acrylglas wordt in een speciale beschermverpakking verpakt. Grote formaten en panorama formaten verzenden wij in een op maat gemaakte houten kist.

ICC-profielen

Voor een professioneel kleurbeheer bieden wij uw ICC-profielen ter download aan. Hier vindt u de ICC-profielen.

Formaten & prijzen
Kwaliteit van de testwinnaar

WhiteWall - uitstekende kwaliteit, steeds weer bevestigd. Nu ontdekken