Directdruk op hout
inkl. Versand
Eigen foto uploaden
Met testfoto uitproberen
Incl. ophangsysteem ter waarde van
Incl. ophangsysteem
ter waarde van

Zichtbare houtstructuren
Uw werk als unicum
Hoogwaardig materiaal
Ophangsysteem
Gewenst formaat
In de lichte partijen van uw motief
Natuurproduct met een individuele houtnerf
Premiedruk op berkenhout
Geïntegreerd
Op de centimeter nauwkeurig
Wensformaat tot op
de centimeter
Inclusief
ophangsysteem
Meer den 100 keer
testwinnaar
75 jaar
kleurenglans
Zichtbare houtstructuren dankzij hoogwaardige directdruk

De zichtbare houtnerf op onze directdruk op hout geeft uw motief een heel bijzondere uitstraling. Hoe meer lichte gebieden uw motief heeft, des te intensiever wordt dit effect op uw fotoprint op hout. Dit wordt bereikt, doordat wij bij onze moderne 7-kleuren-UV-druk witte inkt weglaten. Hierdoor is in witte gebieden ons hoogwaardige materiaal puur te zien, terwijl in lichte gebieden de unieke structuur op uw houtprint natuurlijk doorschijnt.

  • Modernste 7-kleuren-UV-druk
  • Transparante houtstructuur
Natuurlijk materiaal houdt uw fotoprint in vorm

Hout is een natuurproduct waarvan wij de schoonheid bij onze directdruk met veel effect voor uw motief gebruiken. Om perfect zaagwerk en vormstabiliteit te krijgen, gebruiken wij voor uw houtprint hoogwaardig gelamineerd hout. Voor de buitenste laag, waarop uw foto wordt gedrukt, gebruiken wij berkenhout. Door zijn lichte kleur is het bij uitstek geschikt voor het drukken. Om voor uw foto op hout een ??oppervlak met doorlopende nerven en zonder onderbrekingen te verkrijgen, laten we het berkenhout als geheel van de stam schillen.

  • [1] Premiumdruk op berkenhout
  • [2] Vormstabiliteit door gelamineerd hout
  • [3] Materiaaldikte 19 mm
  • Geen verspringen van de houtnerven
  • Natuurlijke houtnerf die individueel verschilt
Op de centimeter nauwkeurig maatwerk

Indien geen enkel van onze vele standaardformaten van mini tot XXL bij uw motief blijkt te passen, geef ons dan uw speciale afmetingen door en wij maken uw fotodruk op hout naar wens en tot op de centimeter nauwkeurig. De verhoudingen van de randen bepaalt u zelf.

Minimale grootte: 9x9 cm, Maximale grootte: 100x80 cm
formaten >

Klaar om op te hangen - geïntegreerde wandhouder voor houtprints

Simpel en praktisch: Wij leveren uw directdruk op hout inclusief wandhouder. Een nauwkeurig gefreesde uitsparing aan de achterkant van het hout maakt snel en veilig ophangen van uw fotoprint op hout mogelijk.

Speciale kunstverpakking en gecertificeerde verzending

Elke afdruck op hout wordt in een speciale beschermverpakking verpakt. Deze zogeheten ‘Art Security verpakking’ wordt door CNC-machines gesneden en gevouwen en is precies afgestemd op uw werk.

Formaten & prijzen
Kwaliteit van de testwinnaar

WhiteWall - uitstekende kwaliteit, steeds weer bevestigd. Nu ontdekken

Individuele foto's op hout met modern fotodrukproces

Natuurlijkheid is een trend die ook op het gebied van de fotografie meer en meer weerklank vindt. Door de directdruk op het hoogwaardige materiaal dat WhiteWall gebruikt, krijgen uw foto's op hout een specifieke look. De houtnerf wordt een creatief element van de totale houtprint. Maak bewust gebruik van dit vormgevingselement en zie hoe uw foto's een uniek natuurlijk karakter krijgen. U wilt de sfeer van uw landschapsopnamen benadrukken, een uniek contrast voor uw architecturale foto's maken of fascinerende effecten voor uw portretten of voor een momentopname gebruiken: wij garanderen u onze vertrouwde premiumkwaliteit voor uw fotodruk op hout. Een versterkt effect van de natuurtrend bereikt u door de stijl van de houtprint aan uw meubilair aan te passen of bij de keuze van andere designobjecten verschillende houtsoorten te gebruiken.

Het exclusieve fotogeschenk: foto's op hout laten drukken

Als geschenk blinkt onze fotoprint op hout uit door zijn natuurlijke schoonheid en de geheel eigen stijl die wordt bepaald door de houtnerven. Bedenk van tevoren welke intensiteit het effect van de zichtbare houtnerven moet bereiken. In elk geval zullen onze fotoprints uw heel persoonlijk fotogeschenk in een stijlvol wandobject veranderen.

De natuurlijke beelddrager van WhiteWall: druk uw foto op hout

Er is hout en hout. Dus hebben we bij WhiteWall erover nagedacht met welke houtsoorten we uw fotoprint op hout het meeste effect kunnen geven. Om de houtnerven zichtbaar te houden, zonder de helderheid van uw motief te verliezen, drukken wij uw foto's op hout met een zeer lichte kleur: namelijk berkenhout. Voor een perfect resultaat bij het drukken op hout, wordt het berkenhout als een stuk uit de stam geschild. Zo kunnen we bij fotodruk op hout zelfs bij grote formaten vermijden dat de nerven verspringen en kunnen we een te bedrukken oppervlak met doorlopende nerven voorbereiden. Uw print op hout krijgt een speciaal effect en ongewenste irritaties zijn uitgesloten. Uw foto's worden volgens een modern 7-kleuren-UV-druk op hout afgedrukt, waarbij de witte inkt wordt weggelaten. Om de duurzaamheid van uw fotoprints op hout te garanderen, gebruiken wij hoogwaardig gelamineerd hout. Door de nauwkeurige werkwijze bij de vervaardiging, blijft uw fotodruk op hout van WhiteWall vormstabiel en van een natuurlijke schoonheid.