Foto in acryl-3D-lijst
inkl. Versand
Eigen foto uploaden
Met testfoto uitproberen
Incl. ophangsysteem ter waarde van
Incl. ophangsysteem
ter waarde van

 • Foto in acryl-3D-lijst
 • acryl-3D-lijst
 • acryl-3D-lijst bestellen
 • Foto acryl-3D-lijst
 • 3D-lijst

Helder transparant acrylglas

Keuze uit twee dieptes

Object-look

Helderheid rondom

Diverse beelddragers
Presentatie in kristalheldere 3D-lijst
34 mm en 60 mm
Driedimensionaliteit als blikvanger
Doorzichtige omlijsting van het motief
Keuze uit verschillende types oppervlak mogelijk
Inclusief
ophangsysteem
Meer den 100 keer
testwinnaar
Kleurmanagement met
ICC-profielen
75 jaar
kleurenglans

Driedimensionaliteit door transparante 3D-lijst

Foto in acryl-3D-lijst - transparante 3D-lijst

Als een beschermende kap omsluit de 3D-lijst van kristalhelder acryl uw foto. Uw motief blijft daarbij in alle richtingen goed zichtbaar en krijgt een unieke object-look.

De verschillende perspectieven en de ruimtelijke indruk laten de bijzondere kwaliteiten van uw motief op allerlei manieren tot uitdrukking komen.

Acryl 3D-lijst in twee dieptes

Het objectkarakter van de acryllijst wordt door uw eigen keuze van de diepte beïnvloed. De acryl 3D-lijst met een diepte van 34 mm voegt een subtiel ruimtelijk accent toe. Bij een diepte van 60 mm krijgt uw foto een duidelijk objectkarakter.

Foto in acryl-3D-lijst - twee dieptes

Geef uw foto effectief vorm met het passende oppervlak in de 3D-lijst

online Foto in acryl-3D-lijst - met het passende oppervlak in de 3D-lijst

U kunt uw foto niet alleen met behulp van camera-instellingen, kleuren en lichtinvloeden vorm geven, maar ook door de keuze van een passende beelddrager. Om u in staat te stellen het gewenste effect te bereiken hebben wij een grote keuze aan types oppervlak die u met de acryl 3D-lijst kunt combineren: van klassiek alu-Dibond tot metallic afwerkingen.

 • [1] Aluminium, [2] HD Metal Print, [3] Acrylglas – glanzend

 • Echte fotoafdruk op alu-Dibond
  Galeriekwaliteit met blijvende kleurenintensiteit
 • ultraHD-afdruk op alu-Dibond
  Realisme door nauwkeurige contouren en heel fijne details
 • HD Metal Print – glanzend
  Langdurige kleurbriljantie op stabiel materiaal
 • Echte fotoafdruk onder acrylglas – glanzend
  Stralende kleuren door kristalheldere afwerking
 • Echte fotoafdruk onder mat acrylglas – matt
  Geen reflecties en versterkte dieptewerking
 • ultraHD-afdruk onder acrylglas
  Extreme scherpte door zeer hoge beeldresolutie
 • Metallic foto achter acrylglas ultraHD
  Metallic effecten – met intense kleuren en sterke contrasten

Klein, groot, groter: uw acryl 3D-lijst naar wens

Foto in acryl-3D-lijst online

Bij onze acryl 3D-lijst hebt u de keuze uit zeven groottes en verschillende formaten. Wilt u uw motief in liggend of staand formaat ophangen? Of wilt u het als vierkant aan uw wand zien? U kiest de passende grootte van 20 x 20 cm tot 120 x 80 cm en wij omlijsten uw foto perfect.

 • Minimale grootte: 20 x 20 cm
 • Maximale grootte: 120 x 80 cm

Andere formaten >

3D-lijsten met praktisch ophangsysteem direct aan de muur

De acryl 3D-lijst wordt geleverd met onze comfortabele standaard: het geïntegreerde ophangsysteem aan de achterzijde. Op deze manier kunt u uw werk met twee schroeven of haken snel en ongecompliceerd aan de wand aanbrengen.

Foto in acryl-3D-lijst - met praktisch ophangsysteem direct aan de muur

Speciale kunstverpakking en gecertificeerde verzending

Foto in acryl-3D-lijst

Elke galerielijst met schaduwvoeg wordt in een speciale beschermverpakking verpakt. Deze zogeheten ‘Art Security verpakking’ wordt door CNC-machines gesneden en gevouwen en is precies afgestemd op uw werk. De rand van piepschuim beschermt uw werk tegen beschadigingen. Grote formaten en panorama formaten verzenden wij in een op maat gemaakte houten kist.

ICC-profielen

Voor een professioneel kleurbeheer bieden wij uw ICC-profielen ter download aan. Hier vindt u de ICC-profielen.

ICC-profielen
Formaten & prijzen
Formaten & prijzen
Formaten & prijzen
Kwaliteit van de testwinnaar

WhiteWall - uitstekende kwaliteit, steeds weer bevestigd. Nu ontdekken

Kwaliteit van de testwinnaar

Uw foto in de acryl 3D-lijst voor presentaties met een plastisch karakter

Ook met een klassieke fotolijst vestigt u al de aandacht op uw werk. Met de acryl 3D-lijst hebt u bovendien de mogelijkheid om uw motief een derde dimensie te verlenen en een ruimtelijk karakter te suggereren. Daar komt bij dat deze bijzondere manier van presenteren uw foto door de gesloten acryl-kap een veilige bescherming biedt tegen vuil, warmte en vocht in de omgeving – de foto wordt ver naar achteren geplaatst.

Het gladde oppervlak maakt het makkelijker om de lijst schoon te maken. U kunt er zeker van zijn dat uw werk in de 3D-lijst door de extreme diepte tot wel 60 mm optisch duidelijk van de wand loskomt. Daarbij helpt de transparantie van de acryllijst u en uw gasten om het motief vanuit verschillende invalshoeken te bekijken en steeds weer iets nieuws te ontdekken. Wij garanderen u dat u met de acryl 3D-lijst een premiumproduct in huis krijgt waar u lang plezier aan zult beleven.

Deze motieven zijn voor de acryl 3D-lijst bijzonder geschikt

Om optimaal gebruik te maken van de uitdrukkingskracht van de acryl 3D-lijst kunt u het beste een motief kiezen dat de ruimtelijke vormgeving versterkt. Vooral landschapsfoto's waarvan het motief rondom niet scherp begrensd is, zijn buitengewoon geschikte motieven voor de 3D-lijst van acryl. Met onderwatermotieven onder de kristalheldere acryl-kap creëert u met uw foto een fascinerend aquarium-effect.

Let erop dat u voor de objectpresentatie motieven kiest met intense kleuren en helderheid om de plastische indruk te intensiveren. Bij artistieke of zelfs abstracte motieven onderstreept de 3D-lijst de originaliteit van het werk en geeft er door de driedimensionaliteit nog een bijzonder accent aan.

Belangrijk: de acrylglas-kap verleent uw motief een koel, modern karakter dat beter past bij vertrekken met een inrichting die op rechte lijnen en functionaliteit gebaseerd is dan bijvoorbeeld bij knusse en met veel hout ingerichte woonkamers.

Alternatieven voor de acryl 3D-lijst voor uw foto

De sterke presentie en de plastische vorm van de acryl 3D-lijst is niet altijd het meest passende voor uw motief of voor de plek waar uw werk moet komen te hangen. De verscheidenheid van onze lijsten biedt u een ruime keuze aan mogelijkheden om uw foto te presenteren.

Als u bijvoorbeeld niet wilt afzien van de diepte van de lijst, maar door de manier van ophangen wel een meer gezellige sfeer wilt creëren, is de vitrinelijst de optimale keuze. U kunt kiezen uit vier modellen in verschillende dieptes en houttinten.
► Foto in vitrinelijst


Motieven met een uitstraling die het beste overkomt bij een rustige afwerking, krijgen als klassieke foto achter acrylglas optimale ondersteuning.
► Acrylglas foto


Als u vooral prijs stelt op het objectkarakter, raden wij u het acrylfotoblok aan. De lijst is kleiner dan de acryl 3D-lijst en kan flexibel verplaatst worden. Juist voor persoonlijke motieven die een centrale plaats verdienen, maar die niet iedere gast hoeft te zien, is deze manier van opstelling perfect. Het acrylfotoblok is ook als fotogeschenk al vele malen een succes gebleken.
► Foto in acrylblok